APA:
کپینظربخش، ونوس، عزت پناه، حمید، مشهدی اکبربوجار، مسعود، گیویان راد، محمدهادی، و غیاثی طرزی، بابک. (1392). تاثیر سرخ کردن تحت شرایط خلاء و اتمسفری بر کیفیت روغن کانولا. علوم غذایی و تغذیه، 10(2 (پیاپی 38))، 53-60. SID. https://sid.ir/paper/143412/fa
Vancouver:
کپینظربخش ونوس، عزت پناه حمید، مشهدی اکبربوجار مسعود، گیویان راد محمدهادی، غیاثی طرزی بابک. تاثیر سرخ کردن تحت شرایط خلاء و اتمسفری بر کیفیت روغن کانولا. علوم غذایی و تغذیه[Internet]. 1392؛10(2 (پیاپی 38)):53-60. Available from: https://sid.ir/paper/143412/fa
IEEE:
کپیونوس نظربخش، حمید عزت پناه، مسعود مشهدی اکبربوجار، محمدهادی گیویان راد، و بابک غیاثی طرزی، “تاثیر سرخ کردن تحت شرایط خلاء و اتمسفری بر کیفیت روغن کانولا،” علوم غذایی و تغذیه، vol. 10، no. 2 (پیاپی 38)، pp. 53–60، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143412/fa