APA:
کپیموسوی کلجاهی، سیده الهام، آصفی، نارملا، و صوفی، میترا. (1398). بهینه سازی اثر پیش تیمار آنزیم بری, غوطه وری در غلظت های مختلف محلول کلریدسدیم و خشک کردن خلأ بر میزان جذب روغن و خواص کیفی قطعات سرخ شده بادنجان. علوم و صنایع غذایی ایران، 16(89 )، 71-84. SID. https://sid.ir/paper/72296/fa
Vancouver:
کپیموسوی کلجاهی سیده الهام، آصفی نارملا، صوفی میترا. بهینه سازی اثر پیش تیمار آنزیم بری, غوطه وری در غلظت های مختلف محلول کلریدسدیم و خشک کردن خلأ بر میزان جذب روغن و خواص کیفی قطعات سرخ شده بادنجان. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1398؛16(89 ):71-84. Available from: https://sid.ir/paper/72296/fa
IEEE:
کپیسیده الهام موسوی کلجاهی، نارملا آصفی، و میترا صوفی، “بهینه سازی اثر پیش تیمار آنزیم بری, غوطه وری در غلظت های مختلف محلول کلریدسدیم و خشک کردن خلأ بر میزان جذب روغن و خواص کیفی قطعات سرخ شده بادنجان،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 16، no. 89 ، pp. 71–84، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72296/fa