APA:
کپیقراگوزلو، سارا، و معینی، سهراب. (1388). بررسی تغییرات شیمیایی و ویژگی های حسی خمیر ماهی تولید شده از کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix) در طول نگهداری در سردخانه 18- درجه سانتی گراد. فن آوریهای نوین در توسعه آبزی پروری (شیلات)، 3(2)، 45-56. SID. https://sid.ir/paper/161657/fa
Vancouver:
کپیقراگوزلو سارا، معینی سهراب. بررسی تغییرات شیمیایی و ویژگی های حسی خمیر ماهی تولید شده از کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix) در طول نگهداری در سردخانه 18- درجه سانتی گراد. فن آوریهای نوین در توسعه آبزی پروری (شیلات)[Internet]. 1388؛3(2):45-56. Available from: https://sid.ir/paper/161657/fa
IEEE:
کپیسارا قراگوزلو، و سهراب معینی، “بررسی تغییرات شیمیایی و ویژگی های حسی خمیر ماهی تولید شده از کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix) در طول نگهداری در سردخانه 18- درجه سانتی گراد،” فن آوریهای نوین در توسعه آبزی پروری (شیلات)، vol. 3، no. 2، pp. 45–56، 1388، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/161657/fa