APA:
کپیبهمنی، ذ.، و رضایی، م.. (1387). اثر زمان نگهداری در یخ روی کیفیت چربی و ارزیابی حسی ماهی کفال طلایی. کنفرانس ملی علوم شیلات و آبزیان ایران، -(1)، 89-90. SID. https://sid.ir/paper/459618/fa
Vancouver:
کپیبهمنی ذ.، رضایی م.. اثر زمان نگهداری در یخ روی کیفیت چربی و ارزیابی حسی ماهی کفال طلایی. کنفرانس ملی علوم شیلات و آبزیان ایران[Internet]. 1387؛-(1):89-90. Available from: https://sid.ir/paper/459618/fa
IEEE:
کپیذ. بهمنی، و م. رضایی، “اثر زمان نگهداری در یخ روی کیفیت چربی و ارزیابی حسی ماهی کفال طلایی،” کنفرانس ملی علوم شیلات و آبزیان ایران، vol. -، no. 1، pp. 89–90، 1387، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/459618/fa