APA:
کپیعزیزی بصیر، میثم، ایمانی، احمد، سروی مغانلو، کوروش، و مشکینی، سعید. (1398). تاثیر عصاره هیدروالکلی مرزنجوش (Origanum vulgare L. ) و علف-چای (Hypericum perforatum) بر رشد, ایمنی, فعالیت آنزیم های گوارشی و آنتی اکسیدانی ماهی قزل آلای رنگین کمان در شرایط پرورش تجاری. شیلات (منابع طبیعی ایران)، 72(4 )، 339-351. SID. https://sid.ir/paper/161913/fa
Vancouver:
کپیعزیزی بصیر میثم، ایمانی احمد، سروی مغانلو کوروش، مشکینی سعید. تاثیر عصاره هیدروالکلی مرزنجوش (Origanum vulgare L. ) و علف-چای (Hypericum perforatum) بر رشد, ایمنی, فعالیت آنزیم های گوارشی و آنتی اکسیدانی ماهی قزل آلای رنگین کمان در شرایط پرورش تجاری. شیلات (منابع طبیعی ایران)[Internet]. 1398؛72(4 ):339-351. Available from: https://sid.ir/paper/161913/fa
IEEE:
کپیمیثم عزیزی بصیر، احمد ایمانی، کوروش سروی مغانلو، و سعید مشکینی، “تاثیر عصاره هیدروالکلی مرزنجوش (Origanum vulgare L. ) و علف-چای (Hypericum perforatum) بر رشد, ایمنی, فعالیت آنزیم های گوارشی و آنتی اکسیدانی ماهی قزل آلای رنگین کمان در شرایط پرورش تجاری،” شیلات (منابع طبیعی ایران)، vol. 72، no. 4 ، pp. 339–351، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/161913/fa