مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,247
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

703
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

استخراج اتانولی و جزء گیری حلال-حلال ترکیبات ضد اکسیدانی جلبک سبز (Enteromorpha intestinalis)

صفحات

 صفحه شروع 385 | صفحه پایان 396

چکیده

 ترکیبات ثانویه جلبک سبز Enteromorpha intestinalis استخراج و خواص ضد اکسیدانی آن مورد ارزیابی قرار گرفت. عصاره خام جلبک با اتانول 96 درصد در دمای 60 درجه سانتیگراد به مدت 22 ساعت استخراج و سپس به ترتیب توسط حلال های هگزان, کلروفرم, اتیل استات, بوتانول و آب جزءگیری گردید. بازده استخراج برای عصاره خام %3.17 و برای فراکسیون های بدست آمده بین %4.07-%40.83 متغییر بود. عصاره خام و فراکسیون های تهیه شده واجد پتانسیل مهار کنندگی رادیکال آزاد DPPH (%22-%72), رادیکال ABTS (%25-%62), کاهندگی آهن (%25-%82) و ضد اکسیدانی کل (Abs 0.17-0.34) بودند که در این میان فراکسیون اتیل استات بیشترین فعالیت ضد اکسیدانی را در کلیه آزمایشات از خود نشان داد. بعلاوه, در بین نمونه های عصاره خام و فراکسیون ها, بوتانول (24 میلی گرم تانیک اسید در گرم عصاره) و اتیل استات (22 میلی گرم تانیک اسید در گرم عصاره) واجد بیشترین میزان ترکیبات فنولی تشخیص داده شدند. به طور کل نتایج مطالعه حاضر نشان داد, که عصاره اتیل استات جلبک E. intestinalis واجد ترکیبات زیست فعال عمده بوده و می تواند به عنوان ضد اکسیدان در صنایع  غذایی مطرح باشد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    هاشم دباغیان، الهام، رضایی، مسعود، و طبرسا، مهدی. (1395). استخراج اتانولی و جزء گیری حلال-حلال ترکیبات ضد اکسیدانی جلبک سبز (Enteromorpha intestinalis). شیلات (منابع طبیعی ایران)، 69(3)، 385-396. SID. https://sid.ir/paper/162000/fa

    Vancouver: کپی

    هاشم دباغیان الهام، رضایی مسعود، طبرسا مهدی. استخراج اتانولی و جزء گیری حلال-حلال ترکیبات ضد اکسیدانی جلبک سبز (Enteromorpha intestinalis). شیلات (منابع طبیعی ایران)[Internet]. 1395؛69(3):385-396. Available from: https://sid.ir/paper/162000/fa

    IEEE: کپی

    الهام هاشم دباغیان، مسعود رضایی، و مهدی طبرسا، “استخراج اتانولی و جزء گیری حلال-حلال ترکیبات ضد اکسیدانی جلبک سبز (Enteromorpha intestinalis)،” شیلات (منابع طبیعی ایران)، vol. 69، no. 3، pp. 385–396، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/162000/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button