Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,184
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

575
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

طعام و آداب آن از دیدگاه عرفا در متون ادب فارسی

صفحات

 صفحه شروع 25 | صفحه پایان 40

کلیدواژه

چکیده

 غذا از لوازم اولیه و اصلی حیات آدمی است و تاثیر آن در تمام ابعاد زندگی بشر مشهود بوده و هست؛ بنا به همین اهمیت, مساله تغذیه از دیدگاه صوفیه نیز به دور نمانده است. عرفا به طعام هم مانند سایر موارد پیرامون خود, با دید منحصر به فردی که بر گرفته از عقاید و آرای خاص آنهاست, نگریسته اند و به اظهار عقیده, وضع آداب, ارائه توصیه و... همت گماشته اند؛ همچنین در تمثیلات خود از طعام و مسائل مرتبط با آن بهره گرفته اند. یکی از اصلی ترین توصیه های مشایخ به مریدان مبادرت به جوع بوده است که اقسام و ابعاد مختلفی دارد. این مقاله به بررسی چگونگی موارد فوق پرداخته است.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    سیدالماسی، پروانه، و فرشبافیان صافی، احمد. (1391). طعام و آداب آن از دیدگاه عرفا در متون ادب فارسی. بهارستان سخن (ادبیات فارسی)، 8(19)، 25-40. SID. https://sid.ir/paper/168392/fa

    Vancouver: کپی

    سیدالماسی پروانه، فرشبافیان صافی احمد. طعام و آداب آن از دیدگاه عرفا در متون ادب فارسی. بهارستان سخن (ادبیات فارسی)[Internet]. 1391؛8(19):25-40. Available from: https://sid.ir/paper/168392/fa

    IEEE: کپی

    پروانه سیدالماسی، و احمد فرشبافیان صافی، “طعام و آداب آن از دیدگاه عرفا در متون ادب فارسی،” بهارستان سخن (ادبیات فارسی)، vol. 8، no. 19، pp. 25–40، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/168392/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا