APA:
کپیحسینی، هدایت، صفاییان، شیلا، و صادقی، هما. (1388). تغییرات باکتریولوژیک و شیمیایی TVB-N ماهی سفید در دماهای 18- و 4 درجه سانتی گراد. پژوهش های علوم و فنون دریایی، 4(1)، 37-46. SID. https://sid.ir/paper/173908/fa
Vancouver:
کپیحسینی هدایت، صفاییان شیلا، صادقی هما. تغییرات باکتریولوژیک و شیمیایی TVB-N ماهی سفید در دماهای 18- و 4 درجه سانتی گراد. پژوهش های علوم و فنون دریایی[Internet]. 1388؛4(1):37-46. Available from: https://sid.ir/paper/173908/fa
IEEE:
کپیهدایت حسینی، شیلا صفاییان، و هما صادقی، “تغییرات باکتریولوژیک و شیمیایی TVB-N ماهی سفید در دماهای 18- و 4 درجه سانتی گراد،” پژوهش های علوم و فنون دریایی، vol. 4، no. 1، pp. 37–46، 1388، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/173908/fa