APA:
کپیبرهانی سبزوار، افضل سادات، قربانلی، مه لقا، و ساطعی، آرین. (1390). اثرات غلظت های مختلف نمک طعام بر رشد, برون ریزش آمونیوم, فعالیت نیترات ردوکتازی و محتوای پروتئین کل در جلبک دونالیلا سالینا (Dunaliella salina). پژوهش های علوم و فنون دریایی، 6(3)، 53-59. SID. https://sid.ir/paper/173971/fa
Vancouver:
کپیبرهانی سبزوار افضل سادات، قربانلی مه لقا، ساطعی آرین. اثرات غلظت های مختلف نمک طعام بر رشد, برون ریزش آمونیوم, فعالیت نیترات ردوکتازی و محتوای پروتئین کل در جلبک دونالیلا سالینا (Dunaliella salina). پژوهش های علوم و فنون دریایی[Internet]. 1390؛6(3):53-59. Available from: https://sid.ir/paper/173971/fa
IEEE:
کپیافضل سادات برهانی سبزوار، مه لقا قربانلی، و آرین ساطعی، “اثرات غلظت های مختلف نمک طعام بر رشد, برون ریزش آمونیوم, فعالیت نیترات ردوکتازی و محتوای پروتئین کل در جلبک دونالیلا سالینا (Dunaliella salina)،” پژوهش های علوم و فنون دریایی، vol. 6، no. 3، pp. 53–59، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/173971/fa