مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

868
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

635
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثرات غلظت های مختلف نمک طعام بر رشد، برون ریزش آمونیوم، فعالیت نیترات ردوکتازی و محتوای پروتئین کل در جلبک دونالیلا سالینا (Dunaliella salina)

صفحات

 صفحه شروع 53 | صفحه پایان 59

چکیده

 این پژوهش, تاثیر محیط کشت های با غلظت های مختلف نمک (2.5 و 7.5 و 12.5 درصد نمک طعام) بر رشد, برون ریزش آمونیوم, فعالیت نیترات ردوکتازی و محتوای پروتئین کل در جلبک Dunaliella salina مورد بررسی قرار گرفت. سویه جلبک مورد آزمایش از آزمایشگاه تحقیقات گیاهان دارویی جهاد دانشگاهی شهید بهشتی تهیه و در ارلن های 250 میلی لیتری در 100 میلی لیتر محیط کشت, کشت داده شد. شرایط کشت در آزمایشگاه با ایجاد محیط کشت استریل, شدت نور 5000 لوکس, دمای 20 تا 25 درجه سانتی گراد, هوادهی روزانه یک ساعت فراهم شد. پس از خوگیری جلبک به مدت دوازده روز, به صورت روزانه به شمارش سلولی وبررسی میکروسکوپی مورفولوژی سلول ها اقدام گردید و درخاتمه سنجش ها انجام شد. گونه مزبوردر همه غلظت ها (2.5, 7.5 و 12.5 درصد نمک طعام) خوگیری ورشد مناسبی را نشان دادند. میزان رشد, برون ریزش آمونیوم, فعالیت نیترات ردوکتازی و محتوای پروتئین کل در این جلبک مورد سنجش قرار گرفت. نتایج نشان داد که بیشترین رشد در تیمار 7.5 درصد نمک طعام اتفاق افتاد (بهترین رشد). در میزان غلظت نمک دیگر, کاهش معنی داری در رشد ملاحظه شد (P<0.05). نتایج بررسی آنزیمی نشان داد که در شرایط (کمتر و بیشتر از 7.5 درصد نمک در محیط کشت) فعالیت نیترات ردوکتازی بطور معنی داری افزایش یافت (P<0.05), ولی این تیمارها اثر معنی داری روی میزان برون ریزی آمونیوم و محتوای پروتئین کل نداشتند (P<0.05).

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    برهانی سبزوار، افضل سادات، قربانلی، مه لقا، و ساطعی، آرین. (1390). اثرات غلظت های مختلف نمک طعام بر رشد, برون ریزش آمونیوم, فعالیت نیترات ردوکتازی و محتوای پروتئین کل در جلبک دونالیلا سالینا (Dunaliella salina). پژوهش های علوم و فنون دریایی، 6(3)، 53-59. SID. https://sid.ir/paper/173971/fa

    Vancouver: کپی

    برهانی سبزوار افضل سادات، قربانلی مه لقا، ساطعی آرین. اثرات غلظت های مختلف نمک طعام بر رشد, برون ریزش آمونیوم, فعالیت نیترات ردوکتازی و محتوای پروتئین کل در جلبک دونالیلا سالینا (Dunaliella salina). پژوهش های علوم و فنون دریایی[Internet]. 1390؛6(3):53-59. Available from: https://sid.ir/paper/173971/fa

    IEEE: کپی

    افضل سادات برهانی سبزوار، مه لقا قربانلی، و آرین ساطعی، “اثرات غلظت های مختلف نمک طعام بر رشد, برون ریزش آمونیوم, فعالیت نیترات ردوکتازی و محتوای پروتئین کل در جلبک دونالیلا سالینا (Dunaliella salina)،” پژوهش های علوم و فنون دریایی، vol. 6، no. 3، pp. 53–59، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/173971/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button