مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

3,842
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

1,657
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی کلروفیل a و کاروتنوئیدها در ریز جلبک اسپیرولینا

صفحات

 صفحه شروع 67 | صفحه پایان 73

چکیده

 ریز جلبک اسپیرولینا, جلبک سبز آبی ارزشمندی است که به دلیل ارزش غذایی, خواص دارویی, پروتئین بالا, ویتامین ها, مواد معدنی و رنگدانه های طبیعی از جمله فیکوسیانین و کاروتنوئیدها کاربرد فراوانی در صنایع مختلف غذایی, بهداشتی آرایشی, مکمل های غذایی دام, طیور و آبزیان دارد. کلروفیل a تنها کلروفیلی است که در اسپیرولینا وجود دارد. کاروتنوئیدها گروه مهمی از رنگدانه های طبیعی هستند که فقط توسط گیاهان و جلبک ها تولید شده که علاوه بر تولید رنگدانه های طبیعی مفید دارای خواص آنتی اکسیدانی نیز می باشند. در این تحقیق پس از تهیه استاندارد رنگدانه ها از شرکت سیگما آلدریچ و انجام روش های آزمون و خطا برای برخی حلال ها, میزان برخی رنگدانه ها از جمله, کلروفیل a, کاروتنوئیدهایی مانند بتاکاروتن, لیکوپن, زیگزانتین, لوتئین و آستاگزانتین توسط روش های کلاسیک حلال حلال و اسپکتروفتومتری و آنالیز HPLC مورد سنجش قرار گرفت که میزان هر کدام از آن ها به ترتیب 4.3 میکروگرم در میلی لیتر, 7393, 741, 6652, 424 و 0.21 میکروگرم بر گرم بدست آمد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    قائنی، منصوره، سیدهشترودی، مهری، قادری، فاطمه، و رومیانی، لاله. (1391). بررسی کلروفیل a و کاروتنوئیدها در ریز جلبک اسپیرولینا. زیست شناسی دریا (بیولوژی دریا)، 4(14)، 67-73. SID. https://sid.ir/paper/174709/fa

    Vancouver: کپی

    قائنی منصوره، سیدهشترودی مهری، قادری فاطمه، رومیانی لاله. بررسی کلروفیل a و کاروتنوئیدها در ریز جلبک اسپیرولینا. زیست شناسی دریا (بیولوژی دریا)[Internet]. 1391؛4(14):67-73. Available from: https://sid.ir/paper/174709/fa

    IEEE: کپی

    منصوره قائنی، مهری سیدهشترودی، فاطمه قادری، و لاله رومیانی، “بررسی کلروفیل a و کاروتنوئیدها در ریز جلبک اسپیرولینا،” زیست شناسی دریا (بیولوژی دریا)، vol. 4، no. 14، pp. 67–73، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/174709/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button