مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

628
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

505
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی تغییرات فصلی ترکیب اسید چرب بافت ماهیچه و کبد ماهی بنی (Mesopotamichthys sharpeyi) در تالاب شادگان

صفحات

 صفحه شروع 23 | صفحه پایان 33

کلیدواژه

ماهی بنی (Mesopotamichthys sharpeyi)Q2

چکیده

 در این تحقیق تغییرات فصلی ترکیب اسید چرب بافت کبد و عضله ماهی بنی (Mesopotamichthys sharpeyi) در تالاب شادگان بررسی شد. بدین منظور 21 نمونه ماهی بنی وحشی در طول ماه های میانی هر فصل سال 1393 (در هر فصل 21 ماهی در 7 گروه) صید شدند و ترکیب اسید چرب بافت کبد و ماهیچه به وسیله روش کروماتوگرافی گازی مورد ارزیابی شد. بیشترین میزان مجموع اسید های چرب اشباع عضله به ترتیب در فصل زمستان به دست آمد ولی با ماه های بهار و تابستان اختلاف معنی داری نداشت (05/0≤ P). مجموع اسیدهای چرب غیراشباع با یک پیوند دوگانه بافت کبد و عضله به ترتیب در فصل پاییز بیشترین مقدار را نشان دادند (05/0>P). بیشترین میزان اسید های چرب امگا 3 در بافت کبد و عضله در فصل بهار و تابستان به ترتیب بود. بالاترین میزان نسبت اسید های چرب امگا 3 به امگا 6 بافت عضله در فصل بهار به دست آمد که با فصل تابستان اختلاف معنی داری نداشت (05/0≤ P). درمجموع بالاترین میزان اسید چرب غیراشباع با چند پیوند دوگانه و اسیدهای چرب امگا 3 در بافت ماهیچه و کبد به ترتیب در بهار و تابستان به ترتیب به دست آمد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    جواهری بابلی، مهران، و حسینی نجدگرامی، ابراهیم. (1396). بررسی تغییرات فصلی ترکیب اسید چرب بافت ماهیچه و کبد ماهی بنی (Mesopotamichthys sharpeyi) در تالاب شادگان. اکوبیولوژی تالاب (تالاب)، 9(4 (پیاپی 34) )، 23-33. SID. https://sid.ir/paper/174984/fa

    Vancouver: کپی

    جواهری بابلی مهران، حسینی نجدگرامی ابراهیم. بررسی تغییرات فصلی ترکیب اسید چرب بافت ماهیچه و کبد ماهی بنی (Mesopotamichthys sharpeyi) در تالاب شادگان. اکوبیولوژی تالاب (تالاب)[Internet]. 1396؛9(4 (پیاپی 34) ):23-33. Available from: https://sid.ir/paper/174984/fa

    IEEE: کپی

    مهران جواهری بابلی، و ابراهیم حسینی نجدگرامی، “بررسی تغییرات فصلی ترکیب اسید چرب بافت ماهیچه و کبد ماهی بنی (Mesopotamichthys sharpeyi) در تالاب شادگان،” اکوبیولوژی تالاب (تالاب)، vol. 9، no. 4 (پیاپی 34) ، pp. 23–33، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/174984/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button