مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

2,342
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

820
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

1

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

جداسازی سالمونلا از زرده تخم مرغ های محلی شهرستان ارومیه

صفحات

 صفحه شروع 51 | صفحه پایان 55

چکیده

 گاستروآنتریت سالمونلایی معمولا به دنبال بلع آب و غذای آلوده اتفاق می افتد و در بعضی از کشورها مثل ایالت متحده آمریکا در حدود 15 درصد از عفونت های غذازاد را به خود اختصاص می دهد. در انتقال این بیماری, مواد غذایی خام با منشا دامی بویژه گوشت و تخم مرغ حایز اهمیت فراوانی هستند. با توجه به اهمیت تخم مرغ در انتقال سالمونلوزیس و مصرف بالای تخم مرغ های محلی و غیر صنعتی در منطقه, همچنین پی بردن به میزان آلودگی سالمونلایی, تعداد 100 نمونه تخم مرغ محلی از دست فروشی های سطح شهرستان ارومیه تهیه و در آزمایشگاه میکروب شناسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ارومیه مورد بررسی قرار گرفتند. جداسازی سالمونلا منحصرا از زرده تخم مرغ ها و با استفاده از روش های مندرج در رفرانس های هاریگان و BAM انجام شد. از 100 تخم مرغ مورد بررسی, تعداد 6 نمونه (6 درصد) آلوده به سالمونلا تشخیص داده شدند. سپس نمونه های آلوده, با استفاده از آنتی سرم پلی والان گروه بندی سرمی شدند و در نهایت مشخص شد که همه سالمونلا های جدا شده, متحرک و متعلق به گروه سرمی D (سالمونلا آنتریتیدیس) می باشند. با توجه به آلودگی بالای تخم مرغ های محلی به سالمونلا و امکان ایجاد بیماری در صورت مصرف, لزوم اطلاع رسانی و اجتناب از مصرف مواد غذایی غیر پاستوریزه با منشا دامی پیشنهاد می گردد.

استنادها

ارجاعات

استناددهی

APA: کپی

امین زارع، مجید، نیریزنقدهی، مسلم، رسولی، سهراب، و دلشاد، رضا. (1388). جداسازی سالمونلا از زرده تخم مرغ های محلی شهرستان ارومیه. پژوهش های بالینی دام های بزرگ (دامپزشکی)، 3(7)، 51-55. SID. https://sid.ir/paper/175564/fa

Vancouver: کپی

امین زارع مجید، نیریزنقدهی مسلم، رسولی سهراب، دلشاد رضا. جداسازی سالمونلا از زرده تخم مرغ های محلی شهرستان ارومیه. پژوهش های بالینی دام های بزرگ (دامپزشکی)[Internet]. 1388؛3(7):51-55. Available from: https://sid.ir/paper/175564/fa

IEEE: کپی

مجید امین زارع، مسلم نیریزنقدهی، سهراب رسولی، و رضا دلشاد، “جداسازی سالمونلا از زرده تخم مرغ های محلی شهرستان ارومیه،” پژوهش های بالینی دام های بزرگ (دامپزشکی)، vol. 3، no. 7، pp. 51–55، 1388، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/175564/fa

مقالات مرتبط نشریه ای

مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی

  • ثبت نشده است.





  • بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button