APA:
کپیدامن افشان، پرستو، صالحی فر، مانیا، غیاثی طرزی، بابک، و باخدا، حسین. (1392). بررسی تاثیر جایگزینی چربی با اینولین بر ویژگی های فیزیکی و رئولوژیکی خمیر و بافت کیک. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 5(1 (پیاپی 15))، 85-90. SID. https://sid.ir/paper/176469/fa
Vancouver:
کپیدامن افشان پرستو، صالحی فر مانیا، غیاثی طرزی بابک، باخدا حسین. بررسی تاثیر جایگزینی چربی با اینولین بر ویژگی های فیزیکی و رئولوژیکی خمیر و بافت کیک. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1392؛5(1 (پیاپی 15)):85-90. Available from: https://sid.ir/paper/176469/fa
IEEE:
کپیپرستو دامن افشان، مانیا صالحی فر، بابک غیاثی طرزی، و حسین باخدا، “بررسی تاثیر جایگزینی چربی با اینولین بر ویژگی های فیزیکی و رئولوژیکی خمیر و بافت کیک،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 5، no. 1 (پیاپی 15)، pp. 85–90، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/176469/fa