APA:
کپیمجذوبی، م.، داراب زاده، ن.، و فرحناکی، ا.. (1391). تاثیرات درصد و اندازه ذرات جوانه گندم بر برخی ویژگی های خمیر و کیک. مجله بین المللی علوم و فناوری کشاورزی، 14(4)، 827-836. SID. https://sid.ir/paper/63062/fa
Vancouver:
کپیمجذوبی م.، داراب زاده ن.، فرحناکی ا.. تاثیرات درصد و اندازه ذرات جوانه گندم بر برخی ویژگی های خمیر و کیک. مجله بین المللی علوم و فناوری کشاورزی[Internet]. 1391؛14(4):827-836. Available from: https://sid.ir/paper/63062/fa
IEEE:
کپیم. مجذوبی، ن. داراب زاده، و ا. فرحناکی، “تاثیرات درصد و اندازه ذرات جوانه گندم بر برخی ویژگی های خمیر و کیک،” مجله بین المللی علوم و فناوری کشاورزی، vol. 14، no. 4، pp. 827–836، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/63062/fa