APA:
کپیشعبانی، بهشته، و توکلی پور، حمید. (1391). مدل سازی ریاضی سینتیک خشک کردن لایه نازک فلفل دلمه ای. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 4(4 (پیاپی 14))، 33-42. SID. https://sid.ir/paper/176493/fa
Vancouver:
کپیشعبانی بهشته، توکلی پور حمید. مدل سازی ریاضی سینتیک خشک کردن لایه نازک فلفل دلمه ای. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1391؛4(4 (پیاپی 14)):33-42. Available from: https://sid.ir/paper/176493/fa
IEEE:
کپیبهشته شعبانی، و حمید توکلی پور، “مدل سازی ریاضی سینتیک خشک کردن لایه نازک فلفل دلمه ای،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 4، no. 4 (پیاپی 14)، pp. 33–42، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/176493/fa