APA:
کپینهاردانی، منیره، حسینی نژاد، مرضیه، و الهامی راد، امیرحسین. (1391). ارزیابی اثرات پری بیوتیکی و ویژگی های کیفی اینولین استخراج شده از کاسنی غیربومی ایران. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 4(4 (پیاپی 14))، 87-96. SID. https://sid.ir/paper/176496/fa
Vancouver:
کپینهاردانی منیره، حسینی نژاد مرضیه، الهامی راد امیرحسین. ارزیابی اثرات پری بیوتیکی و ویژگی های کیفی اینولین استخراج شده از کاسنی غیربومی ایران. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1391؛4(4 (پیاپی 14)):87-96. Available from: https://sid.ir/paper/176496/fa
IEEE:
کپیمنیره نهاردانی، مرضیه حسینی نژاد، و امیرحسین الهامی راد، “ارزیابی اثرات پری بیوتیکی و ویژگی های کیفی اینولین استخراج شده از کاسنی غیربومی ایران،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 4، no. 4 (پیاپی 14)، pp. 87–96، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/176496/fa