APA:
کپیبصیری، شادی، شهیدی، فخری، فرهوش، رضا، و کدخدایی، رسول. (1391). تعیین خواص فیزیکوشیمیایی و حرارتی روغن استخراج شده از هسته انار منطقه سبزوار. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 4(4 (پیاپی 14))، 97-107. SID. https://sid.ir/paper/176498/fa
Vancouver:
کپیبصیری شادی، شهیدی فخری، فرهوش رضا، کدخدایی رسول. تعیین خواص فیزیکوشیمیایی و حرارتی روغن استخراج شده از هسته انار منطقه سبزوار. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1391؛4(4 (پیاپی 14)):97-107. Available from: https://sid.ir/paper/176498/fa
IEEE:
کپیشادی بصیری، فخری شهیدی، رضا فرهوش، و رسول کدخدایی، “تعیین خواص فیزیکوشیمیایی و حرارتی روغن استخراج شده از هسته انار منطقه سبزوار،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 4، no. 4 (پیاپی 14)، pp. 97–107، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/176498/fa