APA:
کپیمتقی، محمدمهدی، سیدین اردبیلی، مهدی، هنرور، مسعود، مهربانی، میترا، و باقی زاده، امین. (1391). تعیین آکریل آمید در نان های مسطح سنتی شهرستان کرمان به روش LC/DAD و مطالعه تاثیر عصاره رزماری بر تشکیل آن. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 4(4 (پیاپی 14))، 7-16. SID. https://sid.ir/paper/176499/fa
Vancouver:
کپیمتقی محمدمهدی، سیدین اردبیلی مهدی، هنرور مسعود، مهربانی میترا، باقی زاده امین. تعیین آکریل آمید در نان های مسطح سنتی شهرستان کرمان به روش LC/DAD و مطالعه تاثیر عصاره رزماری بر تشکیل آن. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1391؛4(4 (پیاپی 14)):7-16. Available from: https://sid.ir/paper/176499/fa
IEEE:
کپیمحمدمهدی متقی، مهدی سیدین اردبیلی، مسعود هنرور، میترا مهربانی، و امین باقی زاده، “تعیین آکریل آمید در نان های مسطح سنتی شهرستان کرمان به روش LC/DAD و مطالعه تاثیر عصاره رزماری بر تشکیل آن،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 4، no. 4 (پیاپی 14)، pp. 7–16، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/176499/fa