APA:
کپیمظفرپور، رسول، کوچکی، آرش، میلانی، الناز، و وریدی، مهدی. (1396). بررسی اثر متغیرهای دمایی و رطوبتی فرایند اکستروژن بر برخی خواص عملکردی و پارامترهای رنگ کنسانتره پروتئین های سویا. علوم و صنایع غذایی ایران، 14(71)، 223-229. SID. https://sid.ir/paper/72102/fa
Vancouver:
کپیمظفرپور رسول، کوچکی آرش، میلانی الناز، وریدی مهدی. بررسی اثر متغیرهای دمایی و رطوبتی فرایند اکستروژن بر برخی خواص عملکردی و پارامترهای رنگ کنسانتره پروتئین های سویا. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1396؛14(71):223-229. Available from: https://sid.ir/paper/72102/fa
IEEE:
کپیرسول مظفرپور، آرش کوچکی، الناز میلانی، و مهدی وریدی، “بررسی اثر متغیرهای دمایی و رطوبتی فرایند اکستروژن بر برخی خواص عملکردی و پارامترهای رنگ کنسانتره پروتئین های سویا،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 14، no. 71، pp. 223–229، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72102/fa