APA:
کپیعابدی ولوکلایی، سیده فاطمه، محمدی ثانی، علی، کاراژیان، حجت، و عطای صالحی، اسماعیل. (1390). ارزیابی ویژگی همیاری بین پکتین و کربوکسی متیل سلولز در نوشیدنی شیر - آب تمشک. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 3(1 (پیاپی 7))، 1-10. SID. https://sid.ir/paper/176506/fa
Vancouver:
کپیعابدی ولوکلایی سیده فاطمه، محمدی ثانی علی، کاراژیان حجت، عطای صالحی اسماعیل. ارزیابی ویژگی همیاری بین پکتین و کربوکسی متیل سلولز در نوشیدنی شیر - آب تمشک. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1390؛3(1 (پیاپی 7)):1-10. Available from: https://sid.ir/paper/176506/fa
IEEE:
کپیسیده فاطمه عابدی ولوکلایی، علی محمدی ثانی، حجت کاراژیان، و اسماعیل عطای صالحی، “ارزیابی ویژگی همیاری بین پکتین و کربوکسی متیل سلولز در نوشیدنی شیر - آب تمشک،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 3، no. 1 (پیاپی 7)، pp. 1–10، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/176506/fa