APA:
کپیاسحاقی، محمدرضا، سیدین اردبیلی، سیدمهدی، کلباسی اشتری، احمد، و گرامی، عباس. (1391). بررسی ویژگی های رئولوژیکی, حسی و خروج روغن از بافت کره کنجد. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 4(3 (پیاپی 13))، 17-29. SID. https://sid.ir/paper/176516/fa
Vancouver:
کپیاسحاقی محمدرضا، سیدین اردبیلی سیدمهدی، کلباسی اشتری احمد، گرامی عباس. بررسی ویژگی های رئولوژیکی, حسی و خروج روغن از بافت کره کنجد. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1391؛4(3 (پیاپی 13)):17-29. Available from: https://sid.ir/paper/176516/fa
IEEE:
کپیمحمدرضا اسحاقی، سیدمهدی سیدین اردبیلی، احمد کلباسی اشتری، و عباس گرامی، “بررسی ویژگی های رئولوژیکی, حسی و خروج روغن از بافت کره کنجد،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 4، no. 3 (پیاپی 13)، pp. 17–29، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/176516/fa