مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

794
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

605
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

1

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی تاثیر ضد رگزایی پروتئین های استخراج شده از غضروف کوسه ماهی بر غشاء کوریوآلانتوئیک جنین جوجه

صفحات

 صفحه شروع 1 | صفحه پایان 8

چکیده

 زمینه: از مدت ها پیش غضروف کوسه ماهی به عنوان یک ماده ضد رگزای طبیعی در طب سنتی مطرح بوده و جهت آن خواصی از جمله مهار چسبندگی, تکثیر, مهاجرت سلول های اندوتلیال و هضم و تجزیه ماتریکس خارج سلولی گزارش شده است. لذا به دلیل کاربرد درمانی وسیع آن در کنترل رگزایی, هدف تحقیق حاضر, بررسی خواص پروتئین های فعال و ضد رگزای مربوطه می باشد.مواد و روش ها: پروتئین های بافت غضروف در بافر استات سدیم 100 میلی مولار با pH=4.8 حاوی گوانیدین هیدروکلراید 4 مولار و در حضور مخلوطی از مهارکنندگان آنزیمی استخراج گردید. پس از کروماتوگرافی نمونه بر روی ستون های تعویض آنیون و کاتیون, پروتئین ها تفکیک و جهت ارزیابی رگزایی (شامل ضخامت و تعداد عروق, تعداد و شدت خمش شاخه های فرعی و رنگ غیرطبیعی غشا) در مدل غشاء کوریوآلانتوئیک جنین تخم مرغ به کار گرفته شدند.یافته ها: بیشترین فعالیت ضد رگزایی در نمونه A1 استخراج شده از غضروف کوسه ماهی نسبت به گروه شاهد و نیز سایر گروه های مورد آزمایش مشاهده شد. بررسی محتوای پروتئینی نمونه فعال A1 بر روی ژل الکتروفورز, وجود پروتئین هایی با وزن مولکولی 16-14 کیلودالتون را نشان داد.نتیجه گیری: پروتئین هایی از غضروف کوسه ماهی خلیج فارس دارای اثرات ضدرگزایی می باشند. لذا با توجه به اهمیت و ضرورت تحقیق در زمینه درمان بیماری های ناشی از رگزایی, این پروتئین ها جهت انجام مطالعات مولکولی بیشتر و کاربرد و طراحی دارویی در درمان بیماری های ذیربط, می بایست مورد توجه قرار گیرند.

استنادها

ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    بارگاهی، افشار، و ربانی چادگانی، عذرا. (1386). بررسی تاثیر ضد رگزایی پروتئین های استخراج شده از غضروف کوسه ماهی بر غشاء کوریوآلانتوئیک جنین جوجه. طب جنوب، 10(1)، 1-8. SID. https://sid.ir/paper/33701/fa

    Vancouver: کپی

    بارگاهی افشار، ربانی چادگانی عذرا. بررسی تاثیر ضد رگزایی پروتئین های استخراج شده از غضروف کوسه ماهی بر غشاء کوریوآلانتوئیک جنین جوجه. طب جنوب[Internet]. 1386؛10(1):1-8. Available from: https://sid.ir/paper/33701/fa

    IEEE: کپی

    افشار بارگاهی، و عذرا ربانی چادگانی، “بررسی تاثیر ضد رگزایی پروتئین های استخراج شده از غضروف کوسه ماهی بر غشاء کوریوآلانتوئیک جنین جوجه،” طب جنوب، vol. 10، no. 1، pp. 1–8، 1386، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/33701/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button