APA:
کپینظریان، اشرف، مرتضوی، سیدعلی، بلندی، مرضیه، و آرمین، محمد. (1391). تولید و بررسی خواص فیزیکوشیمیایی نوشیدنی جدید شیر سویا بر مبنای آبمیوه آلبالو- زرشک. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 4(3 (پیاپی 13))، 35-45. SID. https://sid.ir/paper/176520/fa
Vancouver:
کپینظریان اشرف، مرتضوی سیدعلی، بلندی مرضیه، آرمین محمد. تولید و بررسی خواص فیزیکوشیمیایی نوشیدنی جدید شیر سویا بر مبنای آبمیوه آلبالو- زرشک. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1391؛4(3 (پیاپی 13)):35-45. Available from: https://sid.ir/paper/176520/fa
IEEE:
کپیاشرف نظریان، سیدعلی مرتضوی، مرضیه بلندی، و محمد آرمین، “تولید و بررسی خواص فیزیکوشیمیایی نوشیدنی جدید شیر سویا بر مبنای آبمیوه آلبالو- زرشک،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 4، no. 3 (پیاپی 13)، pp. 35–45، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/176520/fa