مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,824
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

642
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

1

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی سینتیک خشک کردن لایه ای نازک کدوی سبز با فرآیند جابه جایی هوای داغ

صفحات

 صفحه شروع 75 | صفحه پایان 83

چکیده

 در این تحقیق با استفاده از خشک کن آزمایشگاهی جابه جایی هوای داغ, خشک کردن لایه ای نازک برش های کدوی سبز, مدل سازی شد. آزمایش ها در سه سطح دمایی 60, 70 و 80 درجه سانتی گراد و سه ضخامت 3, 5 و 7 میلی متر در سه تکرار انجام گردید. رطوبت اولیه کدوی سبز 93.05 درصد بر مبنای مرطوب به دست آمد. 10 مدل ریاضی سینتیکی استاندارد بر داده های تجربی برازش داده شد و ارزیابی مدل ها از طریق چهار معیار ضریب همبستگی, ریشه میانگین مربعات خطا, کاهش کای اسکور و خطای انحراف میانگین مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت. بررسی نتایج, نشان داد که مدل میدلی نسبت به سایر مدل ها مراحل خشک شدن برش کدوی سبز را بهتر ارزیابی می کند. بنابراین, این مدل برای پیش بینی تغییرات رطوبت و کیفیت بالای محصول در فرآیند خشک کردن لایه ای نازک کدوی سبز با جابه جایی هوای داغ مناسب تشخیص داده شد.

استنادها

ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    مشکانی، سیدمحمد، پورفلاح، زهرا، توکلی پور، حمید، محمدی، مرتضی، و نهاردانی، منیره. (1391). بررسی سینتیک خشک کردن لایه ای نازک کدوی سبز با فرآیند جابه جایی هوای داغ. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 4(3 (پیاپی 13))، 75-83. SID. https://sid.ir/paper/176522/fa

    Vancouver: کپی

    مشکانی سیدمحمد، پورفلاح زهرا، توکلی پور حمید، محمدی مرتضی، نهاردانی منیره. بررسی سینتیک خشک کردن لایه ای نازک کدوی سبز با فرآیند جابه جایی هوای داغ. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1391؛4(3 (پیاپی 13)):75-83. Available from: https://sid.ir/paper/176522/fa

    IEEE: کپی

    سیدمحمد مشکانی، زهرا پورفلاح، حمید توکلی پور، مرتضی محمدی، و منیره نهاردانی، “بررسی سینتیک خشک کردن لایه ای نازک کدوی سبز با فرآیند جابه جایی هوای داغ،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 4، no. 3 (پیاپی 13)، pp. 75–83، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/176522/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button