APA:
کپیفهیمی، رضا، عسکری، بیژن، قره بگلو، پوریا، مختاری، فرهاد، و فرزبود، پوریا. (1393). ارزیابی بهترین مدل سینتیکی در خشک کردن لایه ای نازک کدوی سبز به روش جابجایی با هوای داغ. علوم غذایی و تغذیه، 11(2 (پیاپی 42))، 63-72. SID. https://sid.ir/paper/143211/fa
Vancouver:
کپیفهیمی رضا، عسکری بیژن، قره بگلو پوریا، مختاری فرهاد، فرزبود پوریا. ارزیابی بهترین مدل سینتیکی در خشک کردن لایه ای نازک کدوی سبز به روش جابجایی با هوای داغ. علوم غذایی و تغذیه[Internet]. 1393؛11(2 (پیاپی 42)):63-72. Available from: https://sid.ir/paper/143211/fa
IEEE:
کپیرضا فهیمی، بیژن عسکری، پوریا قره بگلو، فرهاد مختاری، و پوریا فرزبود، “ارزیابی بهترین مدل سینتیکی در خشک کردن لایه ای نازک کدوی سبز به روش جابجایی با هوای داغ،” علوم غذایی و تغذیه، vol. 11، no. 2 (پیاپی 42)، pp. 63–72، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143211/fa