APA:
کپیعبداله زاده، ابوالقاسم، محمدی، مرتضی، نهاردانی، منیره، و ایزی، مریم. (1389). بررسی اثرکنسانتره ی کشمش بر کیفیت نان حجیم. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 2(1(پیاپی 4))، 65-74. SID. https://sid.ir/paper/176549/fa
Vancouver:
کپیعبداله زاده ابوالقاسم، محمدی مرتضی، نهاردانی منیره، ایزی مریم. بررسی اثرکنسانتره ی کشمش بر کیفیت نان حجیم. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1389؛2(1(پیاپی 4)):65-74. Available from: https://sid.ir/paper/176549/fa
IEEE:
کپیابوالقاسم عبداله زاده، مرتضی محمدی، منیره نهاردانی، و مریم ایزی، “بررسی اثرکنسانتره ی کشمش بر کیفیت نان حجیم،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 2، no. 1(پیاپی 4)، pp. 65–74، 1389، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/176549/fa