مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

871
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

949
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

2

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی سینتیک افت رطوبت و مدلسازی ریاضی سیب زمینی با استفاده از آنالیز رگرسیون

صفحات

 صفحه شروع 79 | صفحه پایان 84

چکیده

 در این تحقیق با استفاده از خشک کن آزمایشگاهی جابه جایی هوای داغ, خشک کردن ورقه ای نازک برش های سیب زمینی, مدل سازی گردید. هدف از این پژوهش, بررسی سینتیک خشک کردن و ارائه مدل ریاضی مطلوب سیب زمینی با استفاده از آنالیز معادله رگرسیون بود. آزمایشها در دو سطح دمایی 65 و 70 درجهی سانتیگراد در سه تکرار, انجام گردید. سه مدل ریاضی سینتیکی استاندارد بر داده های تجربی برازش داده شد و ارزیابی مدلها از طریق چهار معیار ضریب همبستگی, ریشه میانگین مربعات خطا, کاهش کای اسکور و خطای انحراف میانگین مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت. نتایج, نشان داد که مدل پیچ نسبت به سایر مدلها, مراحل خشک شدن برش سیب زمینی را بهتر ارزیابی میکند.

استنادها

ارجاعات

استناددهی

APA: کپی

یعقوبی، مرجان، توکلی پور، حمید، الهامی راد، امیرحسین، ضیاالحق، سیدحمیدرضا، مختاریان، محسن، و عسکری، بیژن. (1391). بررسی سینتیک افت رطوبت و مدلسازی ریاضی سیب زمینی با استفاده از آنالیز رگرسیون. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 4(2 (پیاپی 12))، 79-84. SID. https://sid.ir/paper/176573/fa

Vancouver: کپی

یعقوبی مرجان، توکلی پور حمید، الهامی راد امیرحسین، ضیاالحق سیدحمیدرضا، مختاریان محسن، عسکری بیژن. بررسی سینتیک افت رطوبت و مدلسازی ریاضی سیب زمینی با استفاده از آنالیز رگرسیون. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1391؛4(2 (پیاپی 12)):79-84. Available from: https://sid.ir/paper/176573/fa

IEEE: کپی

مرجان یعقوبی، حمید توکلی پور، امیرحسین الهامی راد، سیدحمیدرضا ضیاالحق، محسن مختاریان، و بیژن عسکری، “بررسی سینتیک افت رطوبت و مدلسازی ریاضی سیب زمینی با استفاده از آنالیز رگرسیون،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 4، no. 2 (پیاپی 12)، pp. 79–84، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/176573/fa

مقالات مرتبط نشریه ای

مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button