APA:
کپیآیدانی، عماد، حدادخداپرست، محمدحسین، و کاشانی نژاد، مهدی. (1396). بررسی خصوصیات کیوی خشک شده با سامانه مادون قرمز و مدل سازی فرآیند. علوم غذایی و تغذیه، 14(4 (پیاپی 56))، 53-66. SID. https://sid.ir/paper/143226/fa
Vancouver:
کپیآیدانی عماد، حدادخداپرست محمدحسین، کاشانی نژاد مهدی. بررسی خصوصیات کیوی خشک شده با سامانه مادون قرمز و مدل سازی فرآیند. علوم غذایی و تغذیه[Internet]. 1396؛14(4 (پیاپی 56)):53-66. Available from: https://sid.ir/paper/143226/fa
IEEE:
کپیعماد آیدانی، محمدحسین حدادخداپرست، و مهدی کاشانی نژاد، “بررسی خصوصیات کیوی خشک شده با سامانه مادون قرمز و مدل سازی فرآیند،” علوم غذایی و تغذیه، vol. 14، no. 4 (پیاپی 56)، pp. 53–66، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143226/fa