مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,117
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

225
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر پوشش های مرکب و فعال بر پایه کربوکسی متیل سلولز-پکتین حاوی اسیدآسکوربیک بر کارایی آبگیری اسمزی میوه «به»

صفحات

 صفحه شروع 109 | صفحه پایان 120

چکیده

 در سال های اخیر, پوشش های خوراکی کاربردهای زیادی در بهبود فرایند و نگهداری مواد غذایی پیدا کرده اند. استفاده از آن ها به عنوان پیش فرایند آبگیری اسمزی, راه حل مناسبی برای کاهش میزان نفوذ مواد جامد محلول به بافت ماده غذایی است. در این تحقیق, بهینه سازی فرمولاسیون پوشش های خوراکی مرکب و فعال به عنوان پیش تیمار در فرآیند آبگیری اسمزی میوه به توسط روش سطح پاسخ (RSM) بررسی شد. برای این منظور, طرح مرکب مرکزی با سه متغیر مستقل (غلظت های پکتین, کربوکسی متیل سلولز و اسید آسکوربیک), با سه تکرار و 18 تیمار استفاده شد و ضریب کارایی اسمز و میزان آبگیری (WL) به عنوان پاسخ های مدل در نظر گرفته شد. برای آبگیری اسمزی, از محلول اسمزی شامل فروکتوز 50%, کلریدکلسیم 5 % و اسیدسیتریک 3% (وزنی/حجمی) استفاده گردید. بر اساس حداکثر ضریب کارایی اسمز, محلول پوشش دهنده حاوی غلظت %1.48 کربوکسی متیل سلولز, %1.48 پکتین و %0.58 اسید آسکوربیک به عنوان بهترین محلول پوشش دهنده توسط مدل RSM تعیین شد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    قنبرزاده، بابک، اکبریان، مینا، صوتی خیابانی، محمود، و دهقان نیا، جلال. (1392). تاثیر پوشش های مرکب و فعال بر پایه کربوکسی متیل سلولز-پکتین حاوی اسیدآسکوربیک بر کارایی آبگیری اسمزی میوه «به». نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 5(2 (پیاپی 16))، 109-120. SID. https://sid.ir/paper/176596/fa

    Vancouver: کپی

    قنبرزاده بابک، اکبریان مینا، صوتی خیابانی محمود، دهقان نیا جلال. تاثیر پوشش های مرکب و فعال بر پایه کربوکسی متیل سلولز-پکتین حاوی اسیدآسکوربیک بر کارایی آبگیری اسمزی میوه «به». نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1392؛5(2 (پیاپی 16)):109-120. Available from: https://sid.ir/paper/176596/fa

    IEEE: کپی

    بابک قنبرزاده، مینا اکبریان، محمود صوتی خیابانی، و جلال دهقان نیا، “تاثیر پوشش های مرکب و فعال بر پایه کربوکسی متیل سلولز-پکتین حاوی اسیدآسکوربیک بر کارایی آبگیری اسمزی میوه «به»،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 5، no. 2 (پیاپی 16)، pp. 109–120، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/176596/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button