APA:
کپیتوکلی پور، ح.، جلایی، ف.، فاطمیان، حامد، و فتح آبادی، آ.. (1387). مطالعه اثر پوشش های خوراکی بر خواص کیفی و فیزیکوشیمیایی سیب های خشک شده به روش اسمز. کنگره ملی صنایع غذایی، -(18)، 0-0. SID. https://sid.ir/paper/483363/fa
Vancouver:
کپیتوکلی پور ح.، جلایی ف.، فاطمیان حامد، فتح آبادی آ.. مطالعه اثر پوشش های خوراکی بر خواص کیفی و فیزیکوشیمیایی سیب های خشک شده به روش اسمز. کنگره ملی صنایع غذایی[Internet]. 1387؛-(18):0-0. Available from: https://sid.ir/paper/483363/fa
IEEE:
کپیح. توکلی پور، ف. جلایی، حامد فاطمیان، و آ. فتح آبادی، “مطالعه اثر پوشش های خوراکی بر خواص کیفی و فیزیکوشیمیایی سیب های خشک شده به روش اسمز،” کنگره ملی صنایع غذایی، vol. -، no. 18، pp. 0–0، 1387، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/483363/fa