APA:
کپیاحمدزاده قویدل، ریحانه، قیافه داوودی، مهدی، کریمی، مهدی، و دهقان منشادی، مونا. (1393). تاثیر افزودن جوانه گندم فرآوری شده بر خصوصیات کمی و کیفی کیک روغنی. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 6(3 )، 59-65. SID. https://sid.ir/paper/521921/fa
Vancouver:
کپیاحمدزاده قویدل ریحانه، قیافه داوودی مهدی، کریمی مهدی، دهقان منشادی مونا. تاثیر افزودن جوانه گندم فرآوری شده بر خصوصیات کمی و کیفی کیک روغنی. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1393؛6(3 ):59-65. Available from: https://sid.ir/paper/521921/fa
IEEE:
کپیریحانه احمدزاده قویدل، مهدی قیافه داوودی، مهدی کریمی، و مونا دهقان منشادی، “تاثیر افزودن جوانه گندم فرآوری شده بر خصوصیات کمی و کیفی کیک روغنی،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 6، no. 3 ، pp. 59–65، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/521921/fa