مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

346
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

530
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر عصاره پلی ساکارید محلول در آب جلبک پادینا (Padina australis Hauck) بر فعالیت آنزیم های گوارشی و فراسنجه های بیوشیمیایی میگوی پا سفید غربی (Litopenaeus vannamei)

صفحات

 صفحه شروع 1 | صفحه پایان 10

چکیده

 در تحقیق حاضر, عصاره پلی ساکارید محلول در آب جلبک پادینا (Padina australis) در غلظت های 0, 5/0, 1 و 5/1 گرم بر کیلوگرم غذا برای سنجش توانایی عصاره در بهبود فعالیت آنزیم های گوارشی و شاخص های بیوشیمیایی به جیره غذایی میگوی پا سفید غربی (Litopenaus vannamei) با میانگین وزنی 1/0 ± 1 گرم اضافه شد. بر طبق تغذیه از این رژیم های غذایی به مدت 60 روز, بیشترین فعالیت آنزیم های پروتئاز و لیپاز در تیمار حاوی 5/1 گرم عصاره پلی ساکارید جلبک بر کیلوگرم غذا مشاهده شد (05/0 >p ). سطح آلبومین و پروتئین تام در تیمارهای حاوی سطوح مختلف عصاره پلی ساکارید جلبک بیشتر از تیمار شاهد بود (05/0 > p). کمترین میزان گلوکز, تری گلیسرید, کلسترول, آسپارتات آمینوترانسفراز, آلانین آمینوترانسفراز و آلکالین فسفاتاز در تیمار حاوی 5/1 گرم عصاره پلی ساکارید جلبک بر کیلوگرم غذا مشاهده شد که اختلاف معنی داری را در مقایسه با سایر تیمارها نشان دادند (05/0 > p). نتایج این مطالعه نشان داد که استفاده از 5/1 گرم عصاره پلی ساکارید جلبک پادینا بر کیلوگرم غذا ممکن است عملکرد هضم, سلامت کبد و سیستم ایمنی غیر اختصاصی میگوی پاسفید غربی را افزایش دهد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    اکبری، پریا، و امینی خوئی، زهرا. (1398). اثر عصاره پلی ساکارید محلول در آب جلبک پادینا (Padina australis Hauck) بر فعالیت آنزیم های گوارشی و فراسنجه های بیوشیمیایی میگوی پا سفید غربی (Litopenaeus vannamei). زیست شناسی جانوری، 11(4 )، 1-10. SID. https://sid.ir/paper/176632/fa

    Vancouver: کپی

    اکبری پریا، امینی خوئی زهرا. اثر عصاره پلی ساکارید محلول در آب جلبک پادینا (Padina australis Hauck) بر فعالیت آنزیم های گوارشی و فراسنجه های بیوشیمیایی میگوی پا سفید غربی (Litopenaeus vannamei). زیست شناسی جانوری[Internet]. 1398؛11(4 ):1-10. Available from: https://sid.ir/paper/176632/fa

    IEEE: کپی

    پریا اکبری، و زهرا امینی خوئی، “اثر عصاره پلی ساکارید محلول در آب جلبک پادینا (Padina australis Hauck) بر فعالیت آنزیم های گوارشی و فراسنجه های بیوشیمیایی میگوی پا سفید غربی (Litopenaeus vannamei)،” زیست شناسی جانوری، vol. 11، no. 4 ، pp. 1–10، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/176632/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button