Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,386
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

665
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی اثر سلولاز جداسازی شده از قارچ آسپرژیلوس نایجر بر کیفیت چای شمال ایران

صفحات

 صفحه شروع 45 | صفحه پایان 51

چکیده

 زمینه و هدف: یکی از مهمترین میکروارگانیزم های همزیست گیاه چای, آسپرژیلوس نایجر است. این قارچ با تولید خارج سلولی سلولاز موجب تجزیه و تخمیر برگ های چای در حین مرحله فرآوری شود. چای پرمصرف ترین نوشیدنی در جهان است و دامنه تفاوت های موجود در طعم و کیفیت آن ناشی از رویدادهای متابولیکی پیچیده ای است که در حین فرآوری برگ ها رخ می دهد لذا بررسی اثر آنزیم های قارچی, اهمیت بالایی دارد. هدف از این تحقیق مطالعه برداشت آنزیمی این سد مکانیکی و اثر آن بر کیفیت چای می باشد.روش بررسی: از روش سوموگی - نلسون برای سنجش فعالیت آنزیم استفاده شد. سایر فاکتورهای سینتیکی شامل فعالیت, فعالیت ویژه, دما و pH بهینه و پایداری آنزیمی نیز برای آنزیم بدست آمده از قارچ آسپرژیلوس نایجر بدست آمده و برای نمونه های آنزیمی مختلف با هم مقایسه شد. تاثیر آنزیم به دو صورت عصاره خام و تخلیص شده بر روی میزان تقویت حضور فاکتورهای کیفی چای, شامل تیافلاوین, تیاروبیجین, رنگ تام محلول و شفافیت محلول, در حین مرحله فرآوری بررسی شد.یافته ها: با افزایش خلوص آنزیمی, فعالیت ویژه و محتوای پروتئینی همزمان افزایش یافت. همچنین فاکتورهای کیفی نیز در هر مورد افزایش نشان داد.نتیجه گیری: در این تحقیق مشخص شد که استفاده از آنزیم سلولاز قارچی در حین مرحله فرآوری موجب افزایش میزان فاکتورهای کیفی چای می شود. در این مورد اثر آنزیم تخلیص شده بسیار بیشتر از آنزیم موجود در عصاره خام است.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    آراسته، امیر، سریری، ریحانه، نجفی یاسوری، فاضل، صالح زاده، علی، و نجفیان، محمود. (1390). بررسی اثر سلولاز جداسازی شده از قارچ آسپرژیلوس نایجر بر کیفیت چای شمال ایران. زیست فناوری میکروبی، 3(10)، 45-51. SID. https://sid.ir/paper/181414/fa

    Vancouver: کپی

    آراسته امیر، سریری ریحانه، نجفی یاسوری فاضل، صالح زاده علی، نجفیان محمود. بررسی اثر سلولاز جداسازی شده از قارچ آسپرژیلوس نایجر بر کیفیت چای شمال ایران. زیست فناوری میکروبی[Internet]. 1390؛3(10):45-51. Available from: https://sid.ir/paper/181414/fa

    IEEE: کپی

    امیر آراسته، ریحانه سریری، فاضل نجفی یاسوری، علی صالح زاده، و محمود نجفیان، “بررسی اثر سلولاز جداسازی شده از قارچ آسپرژیلوس نایجر بر کیفیت چای شمال ایران،” زیست فناوری میکروبی، vol. 3، no. 10، pp. 45–51، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/181414/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا