APA:
کپیآقااسماعیلی، الهه، عباسی، هاجر، و فاضل، محمد. (1399). بررسی تاثیر سلولاز و همی سلولاز و امولسیفایر لسیتین بر ویژگی های کیفی کیک اسفنجی فاقد گلوتن بر پایه آرد برنج و کنجاله کتان. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، 15(3 )، 43-58. SID. https://sid.ir/paper/369325/fa
Vancouver:
کپیآقااسماعیلی الهه، عباسی هاجر، فاضل محمد. بررسی تاثیر سلولاز و همی سلولاز و امولسیفایر لسیتین بر ویژگی های کیفی کیک اسفنجی فاقد گلوتن بر پایه آرد برنج و کنجاله کتان. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1399؛15(3 ):43-58. Available from: https://sid.ir/paper/369325/fa
IEEE:
کپیالهه آقااسماعیلی، هاجر عباسی، و محمد فاضل، “بررسی تاثیر سلولاز و همی سلولاز و امولسیفایر لسیتین بر ویژگی های کیفی کیک اسفنجی فاقد گلوتن بر پایه آرد برنج و کنجاله کتان،” مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، vol. 15، no. 3 ، pp. 43–58، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/369325/fa