مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

716
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

524
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

ترکیب اسیدهای چرب موجود در Saccharopolyspora erythreae PTCC1685 رشد یافته در محیط معین

صفحات

 صفحه شروع 9 | صفحه پایان 14

چکیده

 زمینه و هدف:  Saccharopolyspora erythreaeیک اکتینومیست هوازی و گرم مثبت و میکروارگانیسم صنعتی تولید اریترومایسین می باشد. بررسیها نشان داده است که تولید متابولیتهای ثانویه و همچنین ترکیب اجزاء بیومس در میکروارگانیسمها و از جمله آنها لیپیدها, بسیار به محیط کشت وابسته است.روش بررسی: سوسپانسیون اسپوری Saccharopolyspora erythraea PTCC1685  به محیط بذردهی تلقیح شده و در دمای 30 درجه به مدت 44 -40 ساعت با دور 180 rpm در شرایط هوازی گرما گذاری شد. مقداری از نمونه بذردهی که دارای شرایط مناسب مورفولوژی وpH  و رشد کافی بود به فلاسکهای حاوی محیط تخمیر تعریف شده اضافه شد, فلاسکهای تلقیح شده  در دمای 30 درجه به مدت 11 روز در شرایط هوازی با دور  180rpmگرما گذاری شدند. برای تعیین ترکیب اسیدهای چرب, بیومس در فاز سکون توسط سانتریفوژ در 4000 rpm به مدت 20 دقیقه جدا شد و سپس به مدت 12 ساعت با حلال کلروفرم/متانول (1:2) بر روی شیکر قرار داده و هم زده شد. سپس مخلوط, به مدت 20 دقیقه در دور 4000rpm سانتریفوژ شد. فاز رویی و اضافات بیومس حذف و فاز کلروفرم زیر که حاوی لیپیدها بود جدا شد. پس از تبخیر کلروفرم, لیپیدهای بدست آمده پس از متیله کردن با مخلوط هیدروکسید سدیم متانولی, ترکیب اسیدهای چرب توسط GC-Mass تعیین شد.یافته ها: 8 اسید چرب در این سویه تشخیص داده شد که حاوی 15 تا 18 اتم کربن بودند. بالاترین درصد اسیدهای چرب متعلق به 14-متیل پنتادکانوئیک اسید (%36.25) و کمترین درصد متعلق به پنتادکانوئیک اسید (%5.2) بود. اسیدهای چرب دیگر (%18.9) C17:0, (%14.99) C18:2, (%8.85) C16:0, (%8.67) C18:1, (%5.47) C18:0 و (%5.2) C15:0 بودند. اسیدهای چرب با کمتر از 15 کربن در این پژوهش دیده نشد.نتیجه گیری: ترکیب اسیدهای چرب و تولید اریترومایسین در S.erythreae کاملا وابسته به ترکیب محیط کشت است.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    رفیعی نیا، مرضیه، و عطار، حسین. (1388). ترکیب اسیدهای چرب موجود در Saccharopolyspora erythreae PTCC1685 رشد یافته در محیط معین. زیست فناوری میکروبی، 1(3)، 9-14. SID. https://sid.ir/paper/181468/fa

    Vancouver: کپی

    رفیعی نیا مرضیه، عطار حسین. ترکیب اسیدهای چرب موجود در Saccharopolyspora erythreae PTCC1685 رشد یافته در محیط معین. زیست فناوری میکروبی[Internet]. 1388؛1(3):9-14. Available from: https://sid.ir/paper/181468/fa

    IEEE: کپی

    مرضیه رفیعی نیا، و حسین عطار، “ترکیب اسیدهای چرب موجود در Saccharopolyspora erythreae PTCC1685 رشد یافته در محیط معین،” زیست فناوری میکروبی، vol. 1، no. 3، pp. 9–14، 1388، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/181468/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button