مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,204
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

761
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

1

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی توانایی اتصال و کاهش آفلاتوکسین M1 توسط برخی از لاکتوباسیل های جدا شده از ماست های سنتی ایران

صفحات

 صفحه شروع 7 | صفحه پایان 12

چکیده

 زمینه و هدف: آفلاتوکسین ها از مهمترین مایکوتوکسین های قارچی با خواص سرطان زائی می باشد. آفلاتوکسین M1 از راه شیر و لبنیات می تواند به انسان منتقل شود. امروزه استفاده از روش های بیولوژیکی در حذف و کاهش سموم قارچی مورد توجه بسیاری قرار گرفته است. یکی از این روشها اتصال باکتری های اسید لاکتیک به آفلاتوکسین و مهار عملکرد توکسین می باشد.روش بررسی: 10 سویه لاکتوباسیل ایزوله شده از ماست های محلی به منظور بررسی توانایی کاهش آفلاتوکسین با غلظت 20 ng/ml در محیط بافر فسفات بعد از مدت 2h گرمخانه گذاری مورد آزمون HPLC قرار گرفتند. بعد از انتخاب بهترین سویه با بیشترین میزان کاهش, در زمان های 0, 4 و 24h میزان کاهش آفلاتوکسین با روش HPLC بررسی گردید. همچنین به منظور بررسی توانایی کاهش آفلاتوکسین توسط سلول های مرده باکتری در زمان های مختلف, تیمار حرارتی بر روی سلول ها انجام شده و در زمان های 0, 4 و 24h مورد آزمون قرار گرفتند.یافته ها: دامنه کاهش آفلاتوکسین توسط لاکتوباسیلوس ها بین 47.65%- 51.26% می باشد. تفاوت بین زمان های مختلف برای سلول های زنده معنی دار بوده و دامنه کاهش بین 49.9%- 60.76% بوده است. میزان کاهش آفلاتوکسین در زمان های مختلف توسط سلول های مرده 57.65%- 51.6 بوده است.نتیجه گیری: لاکتوباسیلوس های بومی ایرانی پتانسیل خوبی در کاهش آفلاتوکسین دارند. عامل زمان در کاهش آفلاتوکسین توسط سلول های زنده باکتری تاثیرگذار می باشد ولی در کاهش آفلاتوکسین توسط سلول های مرده بی تاثیر بوده است.

استنادها

ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    کریمی دستجرد، عاطفه، تاج آبادی ابراهیمی، مریم، شریفان، انوشه، نیکوپور، هوشنگ، و هاشمی، مریم. (1391). بررسی توانایی اتصال و کاهش آفلاتوکسین M1 توسط برخی از لاکتوباسیل های جدا شده از ماست های سنتی ایران. زیست فناوری میکروبی، 4(12)، 7-12. SID. https://sid.ir/paper/181476/fa

    Vancouver: کپی

    کریمی دستجرد عاطفه، تاج آبادی ابراهیمی مریم، شریفان انوشه، نیکوپور هوشنگ، هاشمی مریم. بررسی توانایی اتصال و کاهش آفلاتوکسین M1 توسط برخی از لاکتوباسیل های جدا شده از ماست های سنتی ایران. زیست فناوری میکروبی[Internet]. 1391؛4(12):7-12. Available from: https://sid.ir/paper/181476/fa

    IEEE: کپی

    عاطفه کریمی دستجرد، مریم تاج آبادی ابراهیمی، انوشه شریفان، هوشنگ نیکوپور، و مریم هاشمی، “بررسی توانایی اتصال و کاهش آفلاتوکسین M1 توسط برخی از لاکتوباسیل های جدا شده از ماست های سنتی ایران،” زیست فناوری میکروبی، vol. 4، no. 12، pp. 7–12، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/181476/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button