APA:
کپیعامریان، معصومه. (1397). اثر سطوح مختلف نیتروژن بر خاصیت ضد میکروبی و برخی ویژگی های فیزیولوژیکی پیاز (.Allium cepa L). اکوفیزیولوژی گیاهان زراعی (علوم کشاورزی)، 12(1 (پیاپی 45) )، 107-122. SID. https://sid.ir/paper/182608/fa
Vancouver:
کپیعامریان معصومه. اثر سطوح مختلف نیتروژن بر خاصیت ضد میکروبی و برخی ویژگی های فیزیولوژیکی پیاز (.Allium cepa L). اکوفیزیولوژی گیاهان زراعی (علوم کشاورزی)[Internet]. 1397؛12(1 (پیاپی 45) ):107-122. Available from: https://sid.ir/paper/182608/fa
IEEE:
کپیمعصومه عامریان، “اثر سطوح مختلف نیتروژن بر خاصیت ضد میکروبی و برخی ویژگی های فیزیولوژیکی پیاز (.Allium cepa L)،” اکوفیزیولوژی گیاهان زراعی (علوم کشاورزی)، vol. 12، no. 1 (پیاپی 45) ، pp. 107–122، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/182608/fa