مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

967
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

589
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثرات استفاده از سطوح مختلف مانان الیگوساکاریدها بر عملکرد، صفات لاشه و پروفیل چربی خون در جوجه های گوشتی

صفحات

 صفحه شروع 41 | صفحه پایان 49

چکیده

 آزمایشی در قالب طرح کاملا تصادفی برای مطالعه اثرات استفاده از سطوح مختلف مانان الیگوساکارید (صفر, 1, 2 و 3 گرم در کیلوگرم جیره پایه) بر صفات عملکردی رشد, صفات مربوط به لاشه و پروفیل چربی خون روی جوجه های گوشتی صورت گرفت. تعداد 600 قطعه جوجه گوشتی یک روزه از سویه راس 308 به صورت تصادفی در 5 تیمار قرار گرفتند. هر تیمار دارای 6 تکرار بود و در هر تکرار 20 قطعه جوجه قرار داشت. از آنتی بیوتیک آویلامایسین (10 میلی گرم در کیلوگرم جیره پایه) به عنوان شاهد مثبت در آزمایش استفاده گردید. نتایج حاصله در دوره آغازین نشان داد که هیچ یک از صفات عملکردی تحت تاثیر افزودن پری بیوتیک قرار نگرفت. همچنین افزودن آویلامایسن نیز اثری بر این صفات نداشت. در دوره رشد, صفت افزایش وزن در جیره های حاوی 2 و 3 گرم در کیلوگرم پری بیوتیک و یا آویلامایسین بیشتر از جیره شاهد (0.05>P) و ضریب تبدیل غذایی در جیره های حاوی 3 گرم در کیلوگرم پری بیوتیک و یا آویلامایسین کمتر از جیره شاهد بود (0.05>P). در دوره پایانی افزودن 2 و 3 گرم در کیلوگرم پری بیوتیک یا آویلامایسین ضریب تبدیل غذایی و افزایش وزن را در مقایسه با جیره شاهد بهبود داد (0.05>P). همچنین افزودن 2 و 3 گرم در کیلوگرم پری بیوتیک موجب کاهش چربی حفره شکمی (درصدی از وزن زنده) در مقایسه با جیره شاهد شد (0.05>P). ولی با جیره حاوی آویلامایسین تفاوت معنی داری نداشت. مقدار کلسترول سرم خون تنها در جیره حاوی 3 گرم در کیلوگرم پری بیوتیک کمتر از جیره شاهد بود (0.05>P). به نظر می رسد سطوح 2 و 3 گرم در کیلوگرم مانان الیگوساکارید, مناسب ترین سطح برای استفاده در جیره های طیور باشد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    افروزیه، محمد، قلی زاده، بابک، و مناف حسینی، علی. (1389). اثرات استفاده از سطوح مختلف مانان الیگوساکاریدها بر عملکرد, صفات لاشه و پروفیل چربی خون در جوجه های گوشتی. اکوفیزیولوژی گیاهان زراعی (علوم کشاورزی)، 4(14 (ویژه نامه 1))، 41-49. SID. https://sid.ir/paper/182920/fa

    Vancouver: کپی

    افروزیه محمد، قلی زاده بابک، مناف حسینی علی. اثرات استفاده از سطوح مختلف مانان الیگوساکاریدها بر عملکرد, صفات لاشه و پروفیل چربی خون در جوجه های گوشتی. اکوفیزیولوژی گیاهان زراعی (علوم کشاورزی)[Internet]. 1389؛4(14 (ویژه نامه 1)):41-49. Available from: https://sid.ir/paper/182920/fa

    IEEE: کپی

    محمد افروزیه، بابک قلی زاده، و علی مناف حسینی، “اثرات استفاده از سطوح مختلف مانان الیگوساکاریدها بر عملکرد, صفات لاشه و پروفیل چربی خون در جوجه های گوشتی،” اکوفیزیولوژی گیاهان زراعی (علوم کشاورزی)، vol. 4، no. 14 (ویژه نامه 1)، pp. 41–49، 1389، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/182920/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button