APA:
کپیمبرا، شهناز، ساطعی، آرین، و قربانلی، مه لقا. (1388). تغییرات محتوای آرژینین در مرحله جوانه زنی دانه های سویا رقم پرشینگ تحت تاثیر شوری و ژیبرلین. دانش زیستی ایران، 4(1)، 63-68. SID. https://sid.ir/paper/183725/fa
Vancouver:
کپیمبرا شهناز، ساطعی آرین، قربانلی مه لقا. تغییرات محتوای آرژینین در مرحله جوانه زنی دانه های سویا رقم پرشینگ تحت تاثیر شوری و ژیبرلین. دانش زیستی ایران[Internet]. 1388؛4(1):63-68. Available from: https://sid.ir/paper/183725/fa
IEEE:
کپیشهناز مبرا، آرین ساطعی، و مه لقا قربانلی، “تغییرات محتوای آرژینین در مرحله جوانه زنی دانه های سویا رقم پرشینگ تحت تاثیر شوری و ژیبرلین،” دانش زیستی ایران، vol. 4، no. 1، pp. 63–68، 1388، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/183725/fa