مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

717
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

712
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی تاثیر خمیردندان حاوی آلوئه ورا بر شاخص های پریودونتال در افراد مبتلا به ژنژیویت

صفحات

 صفحه شروع 72 | صفحه پایان 77

چکیده

 سابقه و هدف: ژنژویت وابسته به پلاک یکی از رایج ترین بیماری های دهان است. محدودیت هایی در روش های مکانیکی, که به عنوان رایج ترین روش کنترل پلاک میکروبی است, وجود دارد. با توجه به عوارض خمیردندان های شیمیایی مانند حساسیت و ایجاد رنگیزه, تمایل به استفاده ازخمیردندان های گیاهی افزایش پیدا کرده است. هدف از انجام این مطالعه بررسی تاثیر خمیردندان حاوی آلوئه ورا بر ژنژویت است. مواد و روش ها: این مطالعه که از نوع کارآزمایی بالینی یک سوکور-متقاطع بود, بر روی 20 دانشجوی دندانپزشکی (شامل 10 زن و 10 مرد و با میانگین سنی (4± 24. 5) که ژنژویت داشتند, انجام گرفت. داوطلبان به صورت تصادفی به دو گروه تقسیم شدند: گروه اول ابتدا از خمیردندان آلوئه ورا به مدت 30 روز استفاده کرده و سپس PI و GI آن ها ثبت شد و پس از آن 2هفته Wash out داشتند. سپس خمیردندان فلورایددار برای 30 روز به آن ها داده شد تا از آن استفاده کنند, سپس PI و GI آن ها ارزیابی شد و در گروه دوم این موارد به صورت معکوس صورت گرفت. در این بررسی از آزمون ویلکاکسون برای انجام آنالیز آماری استفاده شد. سطح معنی داری 05/0 =P در نظر گرفته شد. یافته ها: هیچ تفاوت معنی داری میان دو خمیردندان در شاخص های پریودونتال افراد قبل و بعد از استفاده از آلوئه ورا و در مقایسه دو خمیردندان با هم پس از 30 روز مشاهده نشد. به این ترتیب که پس از دوره سی روزه مطالعه, PI از 1/3± 2/14 به 1/02± 1/84 0/98=P) و GI از 0/62± 0/74 به 0/46± 0/25 (0/068P=) رسید و P-Value بین گروهی نیز برای PI 0/07 P= و برای GI 0/308P< بود. نتیجه گیری: تاثیر خمیردندان آلوئه ورا روی PI و GI مشابه خمیردندان فلورایددار بود, این خمیردندان می تواند به جای خمیردندان های شیمیایی تجویز گردد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

    استناددهی

    APA: کپی

    سیار، فرنا، شریعتمداری، رویا، رضازاده سفیده، مریم، و فتحی آذر، علیرضا. (1398). بررسی تاثیر خمیردندان حاوی آلوئه ورا بر شاخص های پریودونتال در افراد مبتلا به ژنژیویت. تحقیق در علوم دندانپزشکی، 16(2 (پیاپی 60) )، 72-77. SID. https://sid.ir/paper/184487/fa

    Vancouver: کپی

    سیار فرنا، شریعتمداری رویا، رضازاده سفیده مریم، فتحی آذر علیرضا. بررسی تاثیر خمیردندان حاوی آلوئه ورا بر شاخص های پریودونتال در افراد مبتلا به ژنژیویت. تحقیق در علوم دندانپزشکی[Internet]. 1398؛16(2 (پیاپی 60) ):72-77. Available from: https://sid.ir/paper/184487/fa

    IEEE: کپی

    فرنا سیار، رویا شریعتمداری، مریم رضازاده سفیده، و علیرضا فتحی آذر، “بررسی تاثیر خمیردندان حاوی آلوئه ورا بر شاخص های پریودونتال در افراد مبتلا به ژنژیویت،” تحقیق در علوم دندانپزشکی، vol. 16، no. 2 (پیاپی 60) ، pp. 72–77، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/184487/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button