مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,286
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

635
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی اثر قهوه بر تغییر رنگ سه نوع کامپوزیت نانو-مطالعه آزمایشگاهی

صفحات

 صفحه شروع 89 | صفحه پایان 95

چکیده

 سابقه و هدف: یکی ازمهمترین عوامل تاثیر گذار در موفقیت ترمیم های کامپوزیت ثبات رنگ آنها در طول زمان می باشد. تغییر رنگ کامپوزیتها می تواند سبب نارضایتی بیمار و در درازمدت منجر به شکست درمان شود. با توجه به تناقضات و خلا اطلاعاتی در این زمینه‚ تحقیق حاضر با هدف بررسی اثر قهوه بر تغییر رنگ سه نوع کامپوزیت نانو به روش اسپکتروفتومتری انجام شد.مواد و روش ها: در این مطالعه تجربی 30 نمونه دیسکی شکل به قطر 8.5 میلی متر و ضخامت 2 میلی متر از سه نوع کامپوزیت Grandio (voco,Germany), Herculite XRV Ultra (kerr,USA), Z350 XT (3M ESPE رنگ A2 تهیه شد, (10 نمونه هرنوع کامپوزیت به دو گروه 5 تایی برای نگهداری در قهوه و آب مقطرتقسیم شدند). نمونه ها برای 72 ساعت در محلول های مورد نظر قرار گرفتند. رنگ سنجی نمونه ها قبل و بعد از قرارگیری در محلول ها توسط دستگاه اسپکتروفتومتر انجام شد و نتایج توسط آزمون two way ANOVA مورد ارزیابی قرار گرفت.یافته ها: میزان تغییر رنگ هر سه نوع کامپوزیت پس از قرارگیری در قهوه نسبت به رنگ سنجی اولیه معنی دار بود (P<0.05) میزان تغییر رنگ نمونه ها پس از قرار گیری در آب مقطر نسبت به حالت اولیه معنی دار نبود (P>0.05) هر سه نوع کامپوزیت از لحاظ شاخص تغییر رنگ در محیط قهوه با هم تفاوت معنی دار داشتند. (P=0.0001) اما در آب مقطر تفاوت معنی داری بدست نیامد.P=0.01 نتیجه گیری: هر سه نوع کامپوزیت مورد مطالعه در این تحقیق در قهوه دچار تغییر رنگ شدند که از نظر کلینیکی قابل قبول نبود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

    استناددهی

    APA: کپی

    مهدی سیر، فرناز، نصوحی، نگین، نعمتی، سعید، غفاری سرشت، آرش، و صدیقی، مهزاد. (1393). بررسی اثر قهوه بر تغییر رنگ سه نوع کامپوزیت نانو-مطالعه آزمایشگاهی. تحقیق در علوم دندانپزشکی، 11(2 (پیاپی 40))، 89-95. SID. https://sid.ir/paper/184540/fa

    Vancouver: کپی

    مهدی سیر فرناز، نصوحی نگین، نعمتی سعید، غفاری سرشت آرش، صدیقی مهزاد. بررسی اثر قهوه بر تغییر رنگ سه نوع کامپوزیت نانو-مطالعه آزمایشگاهی. تحقیق در علوم دندانپزشکی[Internet]. 1393؛11(2 (پیاپی 40)):89-95. Available from: https://sid.ir/paper/184540/fa

    IEEE: کپی

    فرناز مهدی سیر، نگین نصوحی، سعید نعمتی، آرش غفاری سرشت، و مهزاد صدیقی، “بررسی اثر قهوه بر تغییر رنگ سه نوع کامپوزیت نانو-مطالعه آزمایشگاهی،” تحقیق در علوم دندانپزشکی، vol. 11، no. 2 (پیاپی 40)، pp. 89–95، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/184540/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button