مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,687
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

758
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

3

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی اثر چای و قهوه بر تغییر رنگ کامپوزیت نانوفیلد و میکروهیبرید

صفحات

 صفحه شروع 18 | صفحه پایان 22

چکیده

 سابقه و هدف: تغییر رنگ ترمیم های کامپوزیتی یکی از دلایل شایع تعویض این ترمیم ها می باشد که می تواند در اثر عوامل داخلی و خارجی بروز کند. این تحقیق با هدف بررسی و مقایسه قابلیت رنگ پذیری دو نوع کامپوزیت نانوفیلد و میکروهیبرید در محیط های چای و قهوه انجام شد.مواد و روش ها: این مطالعه تجربی به صورت آزمایشگاهی بر روی 30 نمونه کامپوزیت Premise و Point 4 انجام شد. نمونه ها به شش گروه پنج تایی تقسیم شدند. پس از رنگ سنجی اولیه با دستگاه اسپکتروفوتومتر نمونه ها به مدت یک هفته در محیط های آب مقطر, چای و قهوه نگهداری شدند و سپس رنگ سنجی نهایی انجام شد. میزان تغییر رنگ (DE) برای تمامی نمونه ها محاسبه شد. محاسبه آماری یافته ها توسط آزمونهای Two- Way ANOVA,T-test و Post Hoc Tukey انجام شد.یافته ها: میزان تغییر رنگ در هر دو گروه کامپوزیتی در محیط های چای و قهوه معنی دار بود (P<0.05) اما تفاوت معنی داری در میزان تغییر رنگ دو نوع کامپوزیت مشاهده نشد. همچنین تفاوت میزان تغییر رنگ در محیط های چای و قهوه نیز معنی دار نبود.نتیجه گیری: در هر دو کامپوزیت Premise و Point 4 تغییر رنگ ناشی از چای و قهوه از لحاظ کلینیکی قابل توجه بود.

استنادها

ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    نصوحی، نگین، حوری زاد، مریم، و تراب زاده طاری، نازنین. (1389). بررسی اثر چای و قهوه بر تغییر رنگ کامپوزیت نانوفیلد و میکروهیبرید. تحقیق در علوم دندانپزشکی، 7(4 (پیاپی 26))، 18-22. SID. https://sid.ir/paper/184773/fa

    Vancouver: کپی

    نصوحی نگین، حوری زاد مریم، تراب زاده طاری نازنین. بررسی اثر چای و قهوه بر تغییر رنگ کامپوزیت نانوفیلد و میکروهیبرید. تحقیق در علوم دندانپزشکی[Internet]. 1389؛7(4 (پیاپی 26)):18-22. Available from: https://sid.ir/paper/184773/fa

    IEEE: کپی

    نگین نصوحی، مریم حوری زاد، و نازنین تراب زاده طاری، “بررسی اثر چای و قهوه بر تغییر رنگ کامپوزیت نانوفیلد و میکروهیبرید،” تحقیق در علوم دندانپزشکی، vol. 7، no. 4 (پیاپی 26)، pp. 18–22، 1389، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/184773/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button