مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

830
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

901
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی اثرات جیره های مرطوب بر عملکرد جوجه های گوشتی پس از اعمال محدودیت غذایی در دوره رشد جبرانی

صفحات

 صفحه شروع 46 | صفحه پایان 52

چکیده

 در این آزمایش تعداد240 قطعه جوجه یک روزه نر و ماده گوشتی سویه آرین به طور تصادفی انتخاب, و سپس جوجه ها به 6 تیمار آزمایشی تقسیم شدند. این آزمایش با استفاده از طرح کاملا تصادفی به روش فاکتوریل (2×3) شامل سه سطح محدودیت فیزیکی (صفر درصد محدودیت (شاهد), ده درصد و بیست درصد کمتر از (شاهد), و دو روش تغذیه (خشک و مرطوب), با چهار تکرار و 10 قطعه جوجه برای هر تکرار در داخل هر تیمار انجام گردید. افزایش وزن زنده در پایان هفت هفتگی, در تیمارهای غذایی 0, 10 و20 درصد محدودیت به ترتیب 2031.13 , 1905.13 و 1907 گرم بود, که تیمار صفر درصد با سایر تیمار ها اختلاف معنی داری داشت (p<0.05). روش تغذیه (خشک و مرطوب) بر روی افزایش وزن زنده نهایی تاثیر معنی داری نداشت. مصرف خوراک تیمار بیست درصد محدودیت از سایر تیمارها کمتر بود, همچنین میانگین مصرف جیره مرطوب کمتر از جیره خشک بود (p<0.05). ضریب تبدیل غذایی تیمار شاهد کمتر از تیمارهای ده و بیست درصد محدودیت بود (p<0.05). اما بین تیمارهای ده و بیست درصد محدودیت تفاوت معنی داری وجود نداشت. ضریب تبدیل جیره مرطوب از جیره خشک کمتر بود (p<0.05). از نظر وزن لاشه, وزن سینه, وزن ران, وزن چربی محوطه بطنی و وزن امعا و احشا بین تیمارها اختلاف معنی داری وجود نداشت. وزن امعا و احشا در جیره مرطوب با سایر تیمارها اختلاف معنی داری داشت (p<0.05). 

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

    استناددهی

    APA: کپی

    رامشی، فاضل، اسلامی، موسی، و فیاضی، جمال. (1386). بررسی اثرات جیره های مرطوب بر عملکرد جوجه های گوشتی پس از اعمال محدودیت غذایی در دوره رشد جبرانی. پژوهش و سازندگی، 19(4(پی آیند 74) در امور دام و آبزیان)، 46-52. SID. https://sid.ir/paper/18774/fa

    Vancouver: کپی

    رامشی فاضل، اسلامی موسی، فیاضی جمال. بررسی اثرات جیره های مرطوب بر عملکرد جوجه های گوشتی پس از اعمال محدودیت غذایی در دوره رشد جبرانی. پژوهش و سازندگی[Internet]. 1386؛19(4(پی آیند 74) در امور دام و آبزیان):46-52. Available from: https://sid.ir/paper/18774/fa

    IEEE: کپی

    فاضل رامشی، موسی اسلامی، و جمال فیاضی، “بررسی اثرات جیره های مرطوب بر عملکرد جوجه های گوشتی پس از اعمال محدودیت غذایی در دوره رشد جبرانی،” پژوهش و سازندگی، vol. 19، no. 4(پی آیند 74) در امور دام و آبزیان، pp. 46–52، 1386، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/18774/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button