مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,475
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

727
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

جداسازی و شناسایی باکتری های بومی ایران مولد آنزیم ال-آسپاراژیناز

صفحات

 صفحه شروع 39 | صفحه پایان 46

چکیده

 سابقه و هدف: آنزیم ال-آسپاراژیناز می تواند به طور موثری در درمان بیماری لوسمی لنفوبلاستیک حاد و سلول های توموری و همچنین در صنایع غذایی مورد استفاده قرار گیرد. آنزیم آسپاراژیناز اولین آنزیم با فعالیت ضدتوموری است که به طور وسیع در انسان مورد مطالعه قرار گرفته است. هدف از این پژوهش, جداسازی و شناسایی باکتری های بومی ایران مولد آنزیم آسپاراژیناز و تعیین فعالیت آنزیم در این جدایه ها بود.مواد و روش ها: نمونه های آب و خاک به طور تصادفی از شهرهای مختلف ایران جمع آوری گردید. به منظور غربال گری کیفی باکتری ها از نظر تولید آنزیم, سویه های مختلف روی محیط M9 آگار حاوی فنل رد به عنوان معرف pH کشت داده شدند. تولید آنزیم آسپاراژیناز در شرایط تخمیر غوطه ور انجام و میزان فعالیت آنزیم با استفاده از روش نسلریزاسیون, اندازه گیری شد.یافته ها: از بین 61 سویه جداسازی شده, 11 سویه مولد آنزیم بودند. از میان آن ها یک سویه بیشترین فعالیت آنزیم را نشان داد. این سویه ترموفیل بود و پس از انجام آزمون های بیوشیمیایی مشخص شد که به جنس باسیلوس ها تعلق دارد. فعالیت آنزیمی این سویه پس از 48 ساعت گرماگذاری در دمای 45 درجه سانتی گراد 1613.178 بر میلی لیتر بود.نتیجه گیری: با توجه به کاربرد آسپاراژیناز در زمینه های مختلف, آنزیم تولید شده توسط این سویه پس از انجام مطالعات بیشتر, می تواند یک گزینه مناسب به منظور استفاده کاربردی باشد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    یزدانی، رویا، مبینی دهکردی، محسن، و رستگاری اصفهانی، علی اصغر. (1391). جداسازی و شناسایی باکتری های بومی ایران مولد آنزیم ال-آسپاراژیناز. دنیای میکروب ها، 5(1 و 2 (پیاپی 12))، 39-46. SID. https://sid.ir/paper/189274/fa

    Vancouver: کپی

    یزدانی رویا، مبینی دهکردی محسن، رستگاری اصفهانی علی اصغر. جداسازی و شناسایی باکتری های بومی ایران مولد آنزیم ال-آسپاراژیناز. دنیای میکروب ها[Internet]. 1391؛5(1 و 2 (پیاپی 12)):39-46. Available from: https://sid.ir/paper/189274/fa

    IEEE: کپی

    رویا یزدانی، محسن مبینی دهکردی، و علی اصغر رستگاری اصفهانی، “جداسازی و شناسایی باکتری های بومی ایران مولد آنزیم ال-آسپاراژیناز،” دنیای میکروب ها، vol. 5، no. 1 و 2 (پیاپی 12)، pp. 39–46، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/189274/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button