Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,331
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

621
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

جداسازی و شناسایی باکتری های مولد آنزیم سیالیداز از فلور میکروبی دهان

صفحات

 صفحه شروع 30 | صفحه پایان 38

کلیدواژه

'2-(4-متیل آمبلیفریل)-DN-α-استیل نورامینیک اسیدQ2

چکیده

 سابقه و هدف: آنزیم سیالیداز با تجزیه گلیکوپروتئین و گانگلیوزیدهای سطح سلول موجب تغییرات فیزیولوژی سلول و در نتیجه افزایش بیماری زایی می گردد. امروزه سیالیدازها در میکروارگانیسم های مختلفی مانند باکتری ها, پروتوزوآها و غیره جداسازی شده اند. بنابراین یافتن منابع ارزان و در دسترس جهت تولید آنزیم ها از اهمیت بسزایی برخوردار می باشد. این مطالعه با هدف جداسازی باکتری های مولد سیالیداز از فلور طبیعی دهان انجام گرفت.مواد و روش ها: این پژوهش به صورت مقطعی – توصیفی بر روی 94 نمونه سواب تهیه شده از دهان از افراد مراجعه کننده به واحد دندانپزشکی شهریار انجام شد. برای جداسازی و تعیین هویت باکتری ها از محیط کشت ها وآزمون های اختصاصی استفاده گردید. با استفاده از آزمون حساس فلورومتریک '2-(4-متیل آمبلیفریل)-a-DN استیل نورامینیک اسید به عنوان سوبسترا, باکتری های مولد سیالیداز شناسایی شدند. همچنین میزان پایداری آنزیم در pH و دماهای متفاوت مورد بررسی قرار گرفت.یافته ها: در مطالعه حاضر باکتری های جداسازی شده به جنس های استرپتوکوکوس, باکتریوئیدس, فوزوباکتریوم, کاپنوسیتوفاگا و اکتینوباسیلوس تعلق داشتند. استرپتوکوک های جدا شده با 98% تشابه متعلق به گونه های استرپتوکوکوس نمونیه, استرپتوکوکوس میوتانس, استرپتوکوکوس سانگوئیس, استرپتوکوکوس سالیواریوس و استرپتوکوکوس ارالیس بودند. بیشترین فعالیت آنزیم سیالیداز در استرپتوکوک ها و باکتریوئیدس ها در pH بهینه 6 و دمای 35 درجه مشاهده گردید. همچنین تولید آنزیم به موازات رشد باکتری انجام پذیرفت.نتیجه گیری: میکروفلور طبیعی دهان افراد سالم حاوی تعداد زیادی از باکتری مولد آنزیم سیالیداز می باشد که می تواند به عنوان منبعی ارزان و در دسترس در تولید آنزیم در مصارف صنعتی و پزشکی بکار گرفته شود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    حسینی، فرزانه، رضوی پور، رویا، و ابراهیمی، المیرا. (1391). جداسازی و شناسایی باکتری های مولد آنزیم سیالیداز از فلور میکروبی دهان. دنیای میکروب ها، 5(1 و 2 (پیاپی 12))، 30-38. SID. https://sid.ir/paper/189275/fa

    Vancouver: کپی

    حسینی فرزانه، رضوی پور رویا، ابراهیمی المیرا. جداسازی و شناسایی باکتری های مولد آنزیم سیالیداز از فلور میکروبی دهان. دنیای میکروب ها[Internet]. 1391؛5(1 و 2 (پیاپی 12)):30-38. Available from: https://sid.ir/paper/189275/fa

    IEEE: کپی

    فرزانه حسینی، رویا رضوی پور، و المیرا ابراهیمی، “جداسازی و شناسایی باکتری های مولد آنزیم سیالیداز از فلور میکروبی دهان،” دنیای میکروب ها، vol. 5، no. 1 و 2 (پیاپی 12)، pp. 30–38، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/189275/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا