APA:
کپیاسلامی فر، احمد، فرهنگی، مهرداد، رضایی، کرامت اله، امیری مجازی، باقر، و اخوان بهابادی، محمد. (1396). اثرات سطوح مختلف پودر گوجه فرنگی بر شاخص های رشد, بقا و ذخیره کاروتنوئید در بافت پوست و عضله ماهی دالر نقره ای(Metynnis hypsauchen). فیزیولوژی و تکوین جانوری (علوم زیستی)، 10(4 (پیاپی 39) )، 31-43. SID. https://sid.ir/paper/191598/fa
Vancouver:
کپیاسلامی فر احمد، فرهنگی مهرداد، رضایی کرامت اله، امیری مجازی باقر، اخوان بهابادی محمد. اثرات سطوح مختلف پودر گوجه فرنگی بر شاخص های رشد, بقا و ذخیره کاروتنوئید در بافت پوست و عضله ماهی دالر نقره ای(Metynnis hypsauchen). فیزیولوژی و تکوین جانوری (علوم زیستی)[Internet]. 1396؛10(4 (پیاپی 39) ):31-43. Available from: https://sid.ir/paper/191598/fa
IEEE:
کپیاحمد اسلامی فر، مهرداد فرهنگی، کرامت اله رضایی، باقر امیری مجازی، و محمد اخوان بهابادی، “اثرات سطوح مختلف پودر گوجه فرنگی بر شاخص های رشد, بقا و ذخیره کاروتنوئید در بافت پوست و عضله ماهی دالر نقره ای(Metynnis hypsauchen)،” فیزیولوژی و تکوین جانوری (علوم زیستی)، vol. 10، no. 4 (پیاپی 39) ، pp. 31–43، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/191598/fa