APA:
کپیسعادتمند، سارا، علاالدینی، علیرضا، و صالحی، مجیب. (1388). بررسی خواص ضد میکروبی اسانس گیاه پامچال صخره ای (Dionysia revolute) بر باکتری Staphylococcos aureus و تعیین ترکیبات شیمیایی آن به روش GC-Mass. فیزیولوژی و تکوین جانوری (علوم زیستی)، 1(2)، 57-63. SID. https://sid.ir/paper/191665/fa
Vancouver:
کپیسعادتمند سارا، علاالدینی علیرضا، صالحی مجیب. بررسی خواص ضد میکروبی اسانس گیاه پامچال صخره ای (Dionysia revolute) بر باکتری Staphylococcos aureus و تعیین ترکیبات شیمیایی آن به روش GC-Mass. فیزیولوژی و تکوین جانوری (علوم زیستی)[Internet]. 1388؛1(2):57-63. Available from: https://sid.ir/paper/191665/fa
IEEE:
کپیسارا سعادتمند، علیرضا علاالدینی، و مجیب صالحی، “بررسی خواص ضد میکروبی اسانس گیاه پامچال صخره ای (Dionysia revolute) بر باکتری Staphylococcos aureus و تعیین ترکیبات شیمیایی آن به روش GC-Mass،” فیزیولوژی و تکوین جانوری (علوم زیستی)، vol. 1، no. 2، pp. 57–63، 1388، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/191665/fa