مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

2,041
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

796
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

1

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی خواص ضد میکروبی اسانس گیاه پامچال صخره ای (Dionysia revolute) بر باکتری Staphylococcos aureus و تعیین ترکیبات شیمیایی آن به روش GC-Mass

صفحات

 صفحه شروع 57 | صفحه پایان 63

چکیده

پامچال صخره ای (Dionysia revolute) گیاهی دارویی و بومی ایران است که جهت رفع مشکلات گوارشی و درمان زخم های عفونی استفاده می گردد. هدف از این تحقیق بررسی ترکیبات شیمیایی و اثرعصاره این گیاه بر باکتری استافیلوکوکوس طلایی (Staphylococcos aureus) می باشد. در این تحقیق از ارتفاعات کوه گنو (1348 متری از سطح دریا) در استان هرمزگان در ماه های فروردین و اردیبهشت سال 1386 و 1387 در سه نوبت نمونه گیاهی جمع آوری و به آزمایشگاه منتقل شد. نمونه ها ابتدا به مدت 12 ساعت در آون با دمای 60 درجه سانتی گراد قرار گرفته و پس از آن بقیه مراحل خشک شدن در دمای اتاق و در سایه صورت پذیرفت. برای شناسایی ترکیبات دارویی گیاه و بررسی خاصیت ضد میکروبی آن, اسانس و عصاره های اتانولی, اتری و آبی گیاه تهیه و شناسایی ترکیبات تشکیل دهنده اسانس گیاه به وسیله GC-Mass صورت پذیرفت. نتایج نشان داد که هر سه عصاره گیاه خاصیت ضد میکروبی داشته و از این میان عصاره اتانولی اثر ضد میکروبی بیش تری بر رشد استافیلوکوکوس طلایی دارد, به طوری که قطر هاله عدم رشد ناشی از آن مشابه آنتی بیوتیک اریترومایسین و سفالکسین بود. در آنالیز ترکیبات شیمیایی عصاره گیاه 22 ترکیب شناسایی شد که برخی از آن ها دارای اثرات دارویی و ضدباکتری می باشند.

استنادها

ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    سعادتمند، سارا، علاالدینی، علیرضا، و صالحی، مجیب. (1388). بررسی خواص ضد میکروبی اسانس گیاه پامچال صخره ای (Dionysia revolute) بر باکتری Staphylococcos aureus و تعیین ترکیبات شیمیایی آن به روش GC-Mass. فیزیولوژی و تکوین جانوری (علوم زیستی)، 1(2)، 57-63. SID. https://sid.ir/paper/191665/fa

    Vancouver: کپی

    سعادتمند سارا، علاالدینی علیرضا، صالحی مجیب. بررسی خواص ضد میکروبی اسانس گیاه پامچال صخره ای (Dionysia revolute) بر باکتری Staphylococcos aureus و تعیین ترکیبات شیمیایی آن به روش GC-Mass. فیزیولوژی و تکوین جانوری (علوم زیستی)[Internet]. 1388؛1(2):57-63. Available from: https://sid.ir/paper/191665/fa

    IEEE: کپی

    سارا سعادتمند، علیرضا علاالدینی، و مجیب صالحی، “بررسی خواص ضد میکروبی اسانس گیاه پامچال صخره ای (Dionysia revolute) بر باکتری Staphylococcos aureus و تعیین ترکیبات شیمیایی آن به روش GC-Mass،” فیزیولوژی و تکوین جانوری (علوم زیستی)، vol. 1، no. 2، pp. 57–63، 1388، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/191665/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button