مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

765
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

559
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثرات پروبیوتیک Pediococcus acidilactici بر هماتولوژی، فراسنجه های خونی و هیستوپاتولوژی روده ماهی قزل آلای رنگین کمان

صفحات

 صفحه شروع 27 | صفحه پایان 35

چکیده

 زمینه و هدف: باکتری های غیر بیماری زای تولیدکننده ی اسیدلاکتیک نقش مهمی در فلور میکروبی روده حیوان میزبان داشته و با تاثیر گذاری بر مجرای گوارشی, کاهش pH و ارتقا ایمنی سبب بهبود عملکرد ماهی می شوند. به منظور مطالعه اثرات فیزیولوژیکی تغذیه باکتری Pediococcus acidilactici برماهی قزل آلای رنگین کمان آزمایش زیر انجام گرفت. روش کار: تعداد 96 ماهی قزل آلای رنگین کمان با میانگین وزن اولیه 60 گرم در یک طرح کاملاً تصادفی به 6 وان پلی اتیلنی اختصاص یافتند و به مدت هشت هفته با دو جیره غذایی شامل شاهد و جیره آزمایشی دارای پدیوکوکوس اسید لاکتیسی به مقدار 109CFU در کیلوگرم جیره در سه وعده در حد اشتهای ظاهری تغذیه شدند. عملکرد رشد, وزن نهایی, وزن نسبی لاشه و کبد و فراسنجه های خونی و هماتولوژیکی و نیز هیستوپاتولوژی روده ماهی ها در پایان آزمایش ارزیابی گردید. یافته ها: افزودن باکتری Pediococcus acidilactici به عنوان پروبیوتیک به جیره ی غذایی اثری بر افزایش وزن, ضریب تبدیل خوراک, وزن نهایی, شاخص وضعیت, وزن نسبی لاشه و کبد ماهی ها نداشت اما درصد تلفات ماهی ها را کاهش معنی دار داد(05/0>P). تعداد گلبول های سفید و درصد نوتروفیل خون ماهی ها و نیز عرض پرزهای روده با تغذیه باکتریPediococcus acidilactici افزایش معنی دار یافت(05/0>P). نتیجه گیری: افزودن پروبیوتیک Pediococcus acidilactici به جیره غذایی سبب بهبود ایمنی و بقا ماهی قزل آلای رنگین کمان در دوره رشد می گردد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    عطایی، خدیجه، جلالی، سیدمحمدعلی، یدالهی، فرود، و همت زاده، آذر. (1397). اثرات پروبیوتیک Pediococcus acidilactici بر هماتولوژی, فراسنجه های خونی و هیستوپاتولوژی روده ماهی قزل آلای رنگین کمان. فیزیولوژی و تکوین جانوری (علوم زیستی)، 11(4 (پیاپی 43) )، 27-35. SID. https://sid.ir/paper/191768/fa

    Vancouver: کپی

    عطایی خدیجه، جلالی سیدمحمدعلی، یدالهی فرود، همت زاده آذر. اثرات پروبیوتیک Pediococcus acidilactici بر هماتولوژی, فراسنجه های خونی و هیستوپاتولوژی روده ماهی قزل آلای رنگین کمان. فیزیولوژی و تکوین جانوری (علوم زیستی)[Internet]. 1397؛11(4 (پیاپی 43) ):27-35. Available from: https://sid.ir/paper/191768/fa

    IEEE: کپی

    خدیجه عطایی، سیدمحمدعلی جلالی، فرود یدالهی، و آذر همت زاده، “اثرات پروبیوتیک Pediococcus acidilactici بر هماتولوژی, فراسنجه های خونی و هیستوپاتولوژی روده ماهی قزل آلای رنگین کمان،” فیزیولوژی و تکوین جانوری (علوم زیستی)، vol. 11، no. 4 (پیاپی 43) ، pp. 27–35، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/191768/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا