مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,126
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

604
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر پروبیوتیک باکتوسل بر برخی فاکتورهای رشد ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)

صفحات

 صفحه شروع 215 | صفحه پایان 222

چکیده

 باکتوسل نخستین پروبیوتیک مجاز در آبزیان می باشد که در سال 2009 در اتحادیه اروپا به ثبت رسیده است. این پروبیوتیک با ایجاد تغییرات مفید در جمعیت میکروبی روده و تولید اسیدلاکتیک منجر به بهبود رشد, تولید و بازماندگی انواع ماهی و میگو می گردد. بدین جهت تحقیقی جهت مقایسه اثرات سه دز متفاوت پروبیوتیک باکتوسل حاوی باکتری Pediococcus acidilactici بر شاخص های رشد ماهی قزل آلای رنگین کمان مورد بررسی قرار گرفت. این تحقیق در قالب 4 گروه,گروه اول: دز 1گرم پروبیوتیک باکتوسل در 10 کیلوگرم جیره غذایی,گروه دوم: دز 2 گرم پروبیوتیک باکتوسل در 10 کیلوگرم جیره غذایی, گروه سوم: دز 3 گرم پروبیوتیک باکتوسل در 10 کیلوگرم جیره غذایی و گروه شاهد: غذای کنسانتره بدون پروبیوتیک با 3 تکرار در هر تیمار, تغذیه ماهیان با میانگین وزنی 400 گرم به مدت 4 هفته انجام گرفت. در پایان نرخ ضریب تبدیل غذایی (FCR) برای تیمارهای 1 الی 4 به ترتیب (0.84, 0.78, 0.82 و 1.47) به دست آمد که اختلاف معنی داری را با هم نداشتند (P>0.05). هم چنین در بررسی فاکتور نرخ رشد ویژه (SGR) تیمارهای 1 الی 4, ارقام (1.4, 1.5, 1.4 و 0.96) به دست آمد که کم ترین مقدار مربوط به گروه شاهد و با بقیه تیمارها اختلاف معنی داری داشت (P<0.05). در بررسی فاکتور طول کل (Total Length) ماهی های تغذیه شده در 4 گروه اختلاف معنی داری به دست نیامد (P>0.05). نتایج این آزمایش نشان دهنده این است که افزودن پروبیوتیکPediococcus acidilactici جیره به میزان 2گرم پروبیوتیک در 10 کیلوگرم جیره دارای اثرات مثبت بر شاخص های رشد در ماهی قزل آلای رنگین کمان می باشد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    کاظمی، اسماعیل، راستیان نسب، ابوالحسن، گندمکار، حبیب اله، مهدوی، جواد، و محمودی، رقیه. (1395). تاثیر پروبیوتیک باکتوسل بر برخی فاکتورهای رشد ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss). محیط زیست جانوری، 8(1)، 215-222. SID. https://sid.ir/paper/206773/fa

    Vancouver: کپی

    کاظمی اسماعیل، راستیان نسب ابوالحسن، گندمکار حبیب اله، مهدوی جواد، محمودی رقیه. تاثیر پروبیوتیک باکتوسل بر برخی فاکتورهای رشد ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss). محیط زیست جانوری[Internet]. 1395؛8(1):215-222. Available from: https://sid.ir/paper/206773/fa

    IEEE: کپی

    اسماعیل کاظمی، ابوالحسن راستیان نسب، حبیب اله گندمکار، جواد مهدوی، و رقیه محمودی، “تاثیر پروبیوتیک باکتوسل بر برخی فاکتورهای رشد ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)،” محیط زیست جانوری، vol. 8، no. 1، pp. 215–222، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/206773/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button