مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

739
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

641
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر غلظت های مختلف نیترات روی بر ساختار تشریحی فلفل دلمه ای (Capsicum annuum L. var California Wonder)

صفحات

 صفحه شروع 9 | صفحه پایان 22

چکیده

روی (Zn) از جمله عناصر ضروری در گیاهان است که, در تقسیم سلولی, سنتز اکسین, اسیدهای نوکلئیک, پروتئین ها و نیز در متابولیسم, فتوسنتز و ساختارکوفاکتورهای بسیاری از آنزیم ها نقش اساسی دارد. اما در غلظت های بالا برای آن ها سمی می باشد. در این پژوهش اثر غلظت های مختلف روی (Zn) بر ساختار تشریحی و برخی پارامترهای رشد گیاه فلفل دلمه ای (Capsicum annum L. ) مورد مطالعه قرار گرفت, گیاهان از ابتدا تا انتهای دوره رویش تحت تیمارهای مختلف (0 (شاهد), 5/2, 5, 5/7, 10و 15 میلی مول) نیترات روی در گلخانه با شرایط کنترل شده, کشت داده شد و آزمایش های لازم انجام شد. بر اساس نتایج به دست آمده با افزایش غلظت روی, کاهش طول ساقه و دمبرگ, سطح و تعداد برگ (پارامترهای رشد) در سطح 05/0≥ P کاهش معنی داری داشت. فلز روی درغلظت های بالا اثر منفی بر رشد گیاه داشت. افزایش بافت آوندی در ساقه, دمبرگ و کاهش بافت آوندی در ریشه مشاهده شد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    فرحزادی، هلال نعمت، اربابیان، صدیقه، مجد، احمد، و تجدد، گلناز. (1398). تاثیر غلظت های مختلف نیترات روی بر ساختار تشریحی فلفل دلمه ای (Capsicum annuum L. var California Wonder). زیست شناسی تکوینی، 11(2 )، 9-22. SID. https://sid.ir/paper/193100/fa

    Vancouver: کپی

    فرحزادی هلال نعمت، اربابیان صدیقه، مجد احمد، تجدد گلناز. تاثیر غلظت های مختلف نیترات روی بر ساختار تشریحی فلفل دلمه ای (Capsicum annuum L. var California Wonder). زیست شناسی تکوینی[Internet]. 1398؛11(2 ):9-22. Available from: https://sid.ir/paper/193100/fa

    IEEE: کپی

    هلال نعمت فرحزادی، صدیقه اربابیان، احمد مجد، و گلناز تجدد، “تاثیر غلظت های مختلف نیترات روی بر ساختار تشریحی فلفل دلمه ای (Capsicum annuum L. var California Wonder)،” زیست شناسی تکوینی، vol. 11، no. 2 ، pp. 9–22، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/193100/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button